Wysłany: 2006-03-03, 19:12 sympozjum odonatologiczne, Zwierzyniec, 15-17 IX 2006
Informuję o sympozjum Sekcji Odonatologicznej PTEnt. Ma ono charakter otwarty, a że jest jeszcze kilka wolnych miejsc - może ktoś się skusi. Zapraszam!
Szczegółny pod adresem - http://www.odonata.pl/sympo_III.php
Ja bym się chętnie wybrał (o ile praktyki we wrześniu pozwolą), ale nie znam się zbytnio na ważkach, nie mam żadnego tytułu naukowego no i samochodu nie posiadam. Jedyne czym dysponuję to zapał (chyba, że akurat gdzieś się zapodzieje ) i siatka entomo...
Ani tytuł naukowy, ani samochód nie są konieczne. Inaczej napisałbym w komunikacie: przyjmujemy tylko od doktora w górę, samochód - co najmniej mercedes Jeśli tylko możesz zdeklarować, że Z PEWNOŚCIĄ będziesz (to jedyny warunek sine qua non), serdecznie zapraszam. Piszę o tej pewności, nie nie chcę potem nieprzyjemności w pensjonacie i, przede wszystkim, wakatów.
To jest weekend (piątek-niedziela), specjalnie tak to ustawiłem, żeby można było się "urwać".
No tak, ale z pewnością dr z mercedesem miałby pierwszeństwo Poza tym ze znajmością ważek to rzeczywiście średnio u mnie i jeśli bym miał przeszkadzać...
Do kiedy najpóźniej należy dać odpowiedź? Przypuszczam, że jak najszybciej, ale mi to może trochę zająć, bo we wrześniu będę miał w sumie trochę zajęć i musiałbym wszystko ustalić (mam nadzieję, że dałoby radę już teraz).
Po to sympozjum ma charakter terenowo-warsztatowy, żeby nie tylko znawcy szczytowi w nim wzięli udział Deklaracja - im szybciej tym lepiej, dobrze by było w cigu tygodnia-dwóch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum