Czy kto może wie gdzie mogłabym dowiedzieć się czego o budowaniu skryjów przez dżdżownice??obserwowałam to ostatnio i co tu kryć, lekko mnie zszokowało...nie wiedziałam, że tak potrafi?...
Czy kto może wie gdzie mogłabym dowiedzieć się czego o budowaniu skryjów przez dżdżownice??
a powiedz dokładnie co Cię Jutlandia interesuje i co rozumiesz przez słowo: "skryjówy"
czy chodzi Ci o to gdzie najłatwiej je spotkać, gdzie się chowaj?, buduj? korytarze............
no cóż...ja po prostu albo chyba nie po prostu, widziałam jak dżdżownice "łapi?" (ale to brzmi...ale WIDZIAŁAM!!!) kawałki lici i inne takie tam i zagarniaj? je nad wyjcie z (nie wiem jak to nazwać) "norki"... wiem, że brzmi to dosyć dziwnie. no i od tego tworzył się taki kopczyk. nie wiem czy one były jakie zmutowane czy co? no bo nie słyszałam nigdy by miały co takiego w zwyczaju...
Nieno, to ciekawe. Czy ja dobrze rozumiem - te niskie zwierzęta nagarniaj? sobie licie nad otwór do norki, by go zamaskować ? Kuuurcze, chyba nic o bożym wiecie nie wiem
no tak. bardzo się zdziwiłam jak to zobaczyłam, jeli kto z Was by wiedział gdzie o tym więcej można znaleĽć to plisy o info! może nie jest to zjawisko na miarę mitycznego plenia ale jednak!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum