http://www.pachizefalus.d...rdebremse-3.jpg - ten jest taki "kosmaty" - tamten bl idealnie gladki - zero wloskow na tym "odwloku" + jeszcze to ze zobaczcie ze ten ma bardzo malo zoltego i to nie sa regularne paski - tamten mial cos takiego:
Hehe, iba po kilku ... bo tak patrzac z perspektywy .... na palce intrudera ( u sóp) i znajac zasady perspektywy.... wychodzi, ze skoro mucha miala 7 cm to jego mały palec ma min 9 ... pogratulować !!!! Pozdrawki J.
Wczoraj nad jeziorem Farskim ugryzło, (a raczej gryzło ale je odgoniłem) takie samo paskudztwo. Zapamiętałem tylko że było duże, większe od tych pospolityych gzów czy 'much końskich" i miało włanie takie czarno-żółte paski na odwłoku. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale odwłok nie był muszy a raczej wydłużony... kurcze widziałem to przez moment i zaraz to odgoniłem...
W każdym razie nie pasuje do żadnego z zamieszczonych okazów...
Jedyna pewna metoda, żeby się dowiedzieć - ubić podejrzanego, sfotografować, wrzucić fotkę. Bo inaczej możemy tak sobie debatować a debatować, i nic z tego nie wyniknie...
Jedyna pewna metoda, żeby się dowiedzieć - ubić podejrzanego, sfotografować, wrzucić fotkę. Bo inaczej możemy tak sobie debatować a debatować, i nic z tego nie wyniknie...
Tetrao - no to musisz się udać uzbrojony po zęby na Farskie - trzeba tylko zwerbowac kogo kto zagra rozkładaj?ce się na brzegu zwłoki - "bydlę" powinno się skusić - wtedy szybko podbiegasz, cios, fota i po problemie
No i przetestowałem Tabanidae na własnej skórze.. Ucieła mnie jedna paskuda - jusznica deszczowa (Chrysozona pluvialis) jak szukałem tygrzyków nad Narwi?... mam spóchnięte 3/4 dłoni od linii palców do ok 5 cm poniżej linii nadgarstka... Teraz okłady...
_________________ "Zabiorę cię ze sob?, jeli chcesz.
Poczujesz, zobaczysz, jeli tylko potrafisz, przebudzić się."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum