[ Komentarz dodany przez: krotom: 2007-09-06, 07:13 ] Adrianie, napisz o co w tym wszystkim chodzi, czy to jest jakiś konkurs czy jak
jeśli wyjaśnisz o co tu biega, wtedy link do Twojego zdjęcia zostanie odkryty
dopisane później
zgodnie z obietnica został odkryty, dzięki za wyjaśnienie
"Adrianie, napisz o co w tym wszystkim chodzi, czy to jest jakiś konkurs czy jak
jeśli wyjaśnisz o co tu biega, wtedy link do Twojego zdjęcia zostanie odkryty "
Dokładnie tak to jest konkurs i jest 50 telefonów Samsunga do wygrania i chciałem wygrać jeden dla mojej mamy, są takie fajne a ona ma starą Nokię
Trzeba po prostu zagłosować na to zdjęcie gdzie jest moja mama i siostra i jak to zdjęcie będzie miało dużo głosów i będę miał szczęście to może załapię się do pierwszej piędziesiątki. To byłby super prezent na październikowe urodziny dla mamy
Byłaby zaskoczona i ja bym się jej odwdzięczył za wspaniałe wakacje, które mi zorganizowała. Proszę o pomoc w zbieraniu głosików na to zdjęcie. Jest to dla mnie ogromnie ważne. Pozdrawiam
Aaaa, skoro Adrian5 wyjaśnia sprawę tak, jak wyżej - to ja na te fotkę zagłosuję chętnie
ale krot pojawi się tu pewnie rano ... chyba, żeby go ścignąc teraz
Bardzo wielkie dzięki za chęć pomocy , aktualnie dziś zdjęcie znajduje się na 17 stronie i penie codziennie będzie coraz dalej, bo są wklejane nowe zdjęcia, więc trochę trzeba poprzewijać .
Słuchaj, Adrin, to jakaś beznadziejna strona tej Rexony, wczytuje się długo i kilkakrotnie i w zasadzie to nie wiem, na co tam klikać i dokąd iść ! Udziel instruktarzu to wrzucę mój głos gdzie trza
Kejbii, strona faktycznie jest beznadziejna, zdjecia ładują się w tempie bez tempa...
najsampierw trza uaktywnic obszar, ładuje się strona reksony, pokazuje się okno ze zdjęciami, potem trza klikać w strzałkę z prawej strony i czekać na zdjęcie Adriana - ja rozpoznawałam je po pluszowym piesku w lewym górnym rogu
no i koniecznie trzeba uzbroić się w świętą cierpliwość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum