Alcedo też dziękuje wszystkim za życzonka urodzinowe
nie lubie wyróżniać niektórych ludzi sposród wspaniałej rzeszy jaka tutaj jest ale będe musiał
Wyróżnienia dla:
Kamikazi - za liczn? własnej roboty karteczke dla "forumowego Zimorodka"
Krotom'a - za ogromn? maaaaaaase życzeń jakie mi złożył
Corvus'a - za... yyy zyczenia i za to ze nauczył mnie tej FAJNEJ geometrii i za inne ciekawe rzeczy
Ale na przyszłoc prosze pamiętac ze od takich publicznych, jednorazowych wypowiedzi jest Shoutbox - czyli ta ramka na dole Strony Głównej gdzie można cos pisać
edit krotom:
póĽniejsze uwagi dotycz?ce ShoutBox'a zostały przeniesione do tematu o tym samym tytule
Jako ze mnie moze nie być w nastepnych dniach nic na Forum ani na GG... to juz dzis złoże wam życzenia
a więc życze Wam drodzy forumowicze..
Wszystkiego najlepsiejsiejsiejszego...
duzo szczescia zdrowia pomynoci..
w zyciu sporo radoci
multum szczęcia w miłoci
zdrowych smacznych wesołych wi?t Bożego Narodzenia
'wypasionego' Sylwestra
wesołego Alleluja..
żółtego kurczaczka..
smacznego jajka
mokredo dyngusa
i wspaniałego dnia strażaka
SIEAAAAAAAAA
PS.. zamiast strażaka miał być dzień przyrodnika ale takiego chyba nie ma więc
PS 2 ... temat założony przez jednego z userów o zyczeniach dotyczy życzeń urodzinowych... a urodziny i więta nie id? w parze .. więc na własne ryzyko stworzyłem nowy temat .. jak by co to GTW systkim sie zajmie
Niech zwierzęta nie tylko jutro przemawiaj? do Was zrozumiałym głosem. Nabierajcie psychicznych i duchowych sił w rodzinnym gnieĽdzie. Niech Bociania sieć rozszerza się po całym kraju !
Z okazji zbliżaj?cych się ?wi?t Bożego Narodzenia życzę wszystkim lenikom i przyjaciołom lasu Radosnych ?wi?t Bożego Narodzenia przepełnionych spokojem, miłoci? i rodzinnym ciepłem.
_________________ pozdrawiam
www.Forum.Lasypolskie.pl - prawdopodobnie najlepsze, leśne forum dyskusyjne
W TE NAJPIĘKNIEJSZE DNI W ROKU - ?WIĘTA BOŻEGO NARODZENIA - ŻYCZĘ WSZELKIEJ POMY?LNO?CI , ZDROWIA , MIŁO?CI,
A W NOWYM 2005 ROKU NIEUSTAJACEGO SZCZĘ?CIA I WIELE U?MIECHU
Amikosik
"Wesołych, Radosnych i Ciepłych ?wi?t Bożego Narodzenia, niezapomnianego, szampańskiego Sylwestra, a w Nowym roku samych sukcesów i oczywicie udanych obserwacji"
?więta Bożego Narodzenia nios? ze sob? wiele radoci oraz refleksji dotycz?cych minionego okresu i planów na nadchodz?cy Nowy Rok.
W tych wyj?tkowych dniach składam Wszystkim Forumowiczom
wiele zadowolenia i sukcesów z podjętych wyzwań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum