Wiem że członkowie stowarzyszenia nie mog? brać dla siebie pieniędzy,ale czy mog? dawać pieni?dze dla społeczeństwa: żeby np:sadzili zadrzewienia ródpolne, mylę nad takim programem,albo program który skończy z alkoholem i papierosami "Alarm dla sklepu" .Ogłosimy że rozdajemy alarmy dla sklepów.Sklep się zgłosi,a my wręczymy mu pismo z regulaminem że alarm może otrzymać tylko sklep który nie prowadzi sprzedaży papierosów i alkoholu,może by tak wtedy przestali handlować tym badziewiem.
Z tego powodu niektóre sklepy by zbankrutowały
Ty jeste założycielem "Wilgi"??
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Tak ja zainicjowałem działalnoć TP"Wilga".Aha jakbymmy płacili rolnikowi 30 zł za obsadzenie działki drzewkami,to jednoczenie realizowalibymy program walki z bezrobociem .
Dzisiaj postaram się urochomić stowarzyszenia w Niechobrzu,Lutoryżu,Boguchwale.
Ostatnio zmieniony przez Srokacz 2004-01-19, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
...program który skończy z alkoholem i papierosami "Alarm dla sklepu" .Ogłosimy że rozdajemy alarmy dla sklepów.Sklep się zgłosi,a my wręczymy mu pismo z regulaminem że alarm może otrzymać tylko sklep który nie prowadzi sprzedaży papierosów i alkoholu,może by tak wtedy przestali handlować tym badziewiem.[/center]
na pewno zgłosi się sporo sklepów odzieżowych i artykułów gospodarstwa domowego.
A co to jest alarm i jak sie go rozdaje?
Aha powinienem zmienić nazwę na "Alarm dla sklepu spożywczego" ,nie można dać nazwy "Alarm dla sklepu monopolowego" bo ludzie mogli by to Ľle odebrać.Jak się zgłosi zwykły sklep spożywczy,to poprostu nie dostanie alarmu
Aha powinienem zmienić nazwę na "Alarm dla sklepu spożywczego" ,nie można dać nazwy "Alarm dla sklepu monopolowego" bo ludzie mogli by to Ľle odebrać.Jak się zgłosi zwykły sklep spożywczy,to poprostu nie dostanie alarmu
To kto dostanie? Dlaczego zwykly spożywczy ma być dyskryminowany, skoro chcesz zmienić nazwę na "Alarm dla sklepu spożywczego" ? Nic z tego nie rozumiem. Po co im te alarmy?
Jak dam nazwę "Alarm dla sklepu monopolowego" to kto m?dry może to Ľle odebrać: że niby po co dawaĽ alarmy na takie marginalne sprawy,No to napiszemy alarm dla sklepu spożywczego,z tym że jak kto nie sprzedaje alkoholu to nie dotsanie alarmu,a jeli sprzedaje to dostanie,pod warunkiem że zakończy sprzedaż alkoholu i papierosów.Teraz nawet sobie tak myle że jednak każdy dostanie,no bo papierosy to chyba wszędzie sprzedaj?,więc jak zaprzestan? handlu tym mieciem,to dostan? alarmy.
Bezprzewodowy ALARM Z PILOTEM do każdego pomieszczenia !!!
- Głonoć syreny jest porażaj?ca - jeli kto wtargnie do pomieszczenia to po chwili przeżywa SZOK !!!
Srokacz Bawilem sie Twoim poczuciem humoru az do teraz!!!
... jak mozesz snuc tak niecne plany wobec drogich wszytkim Polakom sklepow monopolowych.
Pamietaj ze czlowiek jest tez elementem przyrody i Wy jako Towarzystwo Przyrodnicze nie mozecie ograniczac gatunkowi Homo sapiens tej niewatpliwej przyjemnosci jak jest upolowanie ...Brovarus vulgaris polonensis!
Sorry, jakos z rozpedu kliknalem bo chcialem pojsc dalej... no to teraz musze choc slowko - Szczerze mowiac troche mnie ta koncepcja przerasta . Ale jesli TP Wilga podola to niechaj dziala.
Kurna, taki fajny w?tek, a ja dopiero teraz go czytam! Tyle pomysłów w jednej głowie.
Srokaczu, wybierz jeden projekt, może dwa bo na więcej nie załatwisz finansowania i czasu, zrazisz się i tyle, a szkoda by było. Wiem, że chciałby robić kilkanacie na raz ale nie da rady - TP Bocian jest dużo większe a wybiera kilka projektów i na nich się koncentruje. Nie masz wyboru - wchodzisz między wrony musisz krakać jak one! Nie łap zbyt wielu srok za ogon!
Lepszy wróbel w garci niĽli dzięcioł na dachu! Mylał indyk... no dobra wystarczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum