FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Szkoły wyższe
Autor Wiadomość
Rey 
moderator

Wysłany: 2003-11-27, 18:59   

Nie o to chodzi :D . Sam bym pewnie poszedł z wielk? chęci?, ale sesja coraz bliżej, kolokwi coraz więcej, a czasu coraz mniej :(

Owca 

Wysłany: 2003-11-27, 20:17   

no ja tez tak mam ; ) eee myslam ze sie skusisz: )

Srokacz 

Wysłany: 2004-02-17, 00:07   

Ja już na tej Turystyce i Rekreacji nie studiuje od 2 miesiecy :) , ale co tam , wrażliwi ludzie łatow się potykają, w roku 2002/2003 w domu siedziałem :) , 2003/2004 tak jak mówie pochodziłem 2 miesiące i cześc, tu nie chodzi o strach przed nauką i lenistwo, poprostu nie ma co się forsować, tylko odpuścić sobie i pomyśleć nad życiem, a teraz już mi lepiej i idę w semestrze letnim czyli od marca tam gdzie jest teraz prowadzony nabór.Najlepiej bym poszedł na administracją to mi się podoba , tylko że ne wiadomo czy się grupa grupa ludzi zbierze, moge jeszcze iść na studium elektroniczne - specjalność systemy audiowizualne, albo na studium medyczne, no ichyba to tyle, jutro składam dokumenty.A po administracji, jeeeeeeeeejku , niesamowita przyszłośc, niech sobie tylko wyobraża prace w UG lub UW, lepiej być nie może.Tam nawet mam co ciekaw wśród przedmiotów podstawowych Ochrone Środowiska :) , na serio.Myle że moja działalnoć w Ochronie Przyrody nie wynika z tego że siedz? w domu, jak bym studiował to i tak bym działał, wszystko zależy od podejcia.Chciałbym nawet studiować dziennie i oprócz tego uczyć się w studium zaocznie albo na odwrót, to przyjemnoć, czego miałbym sobie nie dać rady.

Anem 
moderator

Wysłany: 2004-02-17, 00:18   Re: Szkoły wyższe

Srokacz napisał/a:
Gdzie się uczycie???.

Ja jestem na 3 roku Prawa na Wydziale Prawa i Administracji na Uniwersytecie ?l?skim :) i to między innymi nie pozwala mi na tak częste rozwijanie mojego hobby ornitologicznego jak bym chciał. :(

Odpowiedz do tematu