FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Mapa GoogleMapa Google
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Sport
Autor Wiadomość
arkadio.k 
moderator
Przyrodnik

Wysłany: 2009-09-10, 07:55   

lis22 napisał/a:
Zawiedli dziś tacy zawodnicy jak Logan

Zawiedli wszyscy, którzy byli na parkiecie... ale nadal uważam, że jest ok. Turcy pokazali doświadczenie, które jest niezbędne przy meczach gdzie zawodnicy są zmęczeni. Nadal mamy najlepszy od wielu lat skład.

lis22 

Wysłany: 2009-09-13, 21:32   

No i stało się! - Polska - Francja: 3:1 - jesteśmy siatkarskimi Mistrzami Europy!!! :oki: :res: :res: :oki:

green power 
autor 100000 posta

Wysłany: 2009-09-13, 22:10   

PIĘKNIE!!!!
A ja szczególnie cieszę się z nagrody MVP dla Gruszki. Należało mu się za całą karierę, jakże wspaniałą, która jednak mogła być jeszcze wspanialsza, gdyby kolejni trenerzy nie zmarnowali chłopaka. Ale cieszmy się, że choćby teraz, u schyłku jest NAJLEPSZY!!

Klub Przyrodników Regionu Radomskiego

BeaJolKa 

Wysłany: 2009-09-14, 09:10   

na wieczną pamiatkę :oki:

"Żywa substancja jest bytem,który naprawdę jest podmiotem,albo,innymi słowy,jest bytem o tyle, o ile substancja jest ruchem zakładania i ustanawiania siebie samego, czyli zapośredniczeniem między swoim stawaniem się czymś innym i sobą samym. " G.W.F.Hegel

Pawelele 

Wysłany: 2009-09-14, 09:17   

Piękna sprawa :oki:

Z tematów okołomistrzowskich ;) chciałem zwrócić uwagę na fatalną organizację ceremonii wręczenia, a realizator to chyba nie bardzo wiedział jak się do tego zabrać... Zamiast pokazywać radosne mordki naszych to on tuż po ostatnim gwizdku raczy nas widokiem pucharów, na hymnie państwowym jakąś żałosną animacją wznoszących się flag państwowych ehhhh... Ale i tak jest radość. Ciekawe w jakiej formie wrócą do Wawki - wszak Zagumny bez ogródek przyznał, że jadą do hotelu pić "mleko" ;)

green power 
autor 100000 posta

Wysłany: 2009-09-14, 23:11   

Pawelele napisał/a:
Ciekawe w jakiej formie wrócą do Wawki - wszak Zagumny bez ogródek przyznał, że jadą do hotelu pić "mleko"
pewnie żołądkową z mlekiem :oki: ;)

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2009-09-14, 23:34   

green power napisał/a:
Pawelele napisał/a:
Ciekawe w jakiej formie wrócą do Wawki - wszak Zagumny bez ogródek przyznał, że jadą do hotelu pić "mleko"
pewnie żołądkową z mlekiem :oki: ;)
naczytali sie Forum Przyroda chłopaki to wiedzą że Admin uczy tu takie trunki pić :res: :mrgreen:

Przyznane tytuły: Tańczący z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

krzysztof1 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-09-15, 08:51   

szkoda tylko że już taki donek wlazł w to z polityka :mrgreen: nie wczoraj prezydent ale dziś donek będzie jadł śniadanko ze złotymi medalistami bo przecież szarej masie musi kojarzyć się z sukcesem :mrgreen:

[ Komentarz dodany przez: claviceps: 2009-09-15, 08:59 ]
krzysztof1, to jest temat o sporcie, więc pisz o sporcie; od polityki jest osobny wątek i tam jest miejsce dla komentarzy w stylu powyższego :idea:

green power 
autor 100000 posta

Wysłany: 2009-09-23, 07:46   

http://www.koniecpzpn.pl/ :]

refleksja 

Wysłany: 2009-09-27, 17:48   

ajaj, nasze siatkarki właśnie dostają od Holandii boleśnie po tyłku :/ ale co by nie rzec, przed tym spotkaniem za całą grę :res:

claviceps 
moderator
Siedzący Łoś

Wysłany: 2009-09-27, 19:33   

No i dostały po czterech literach. Niestety wbrew swojemu wiecznemu optymizmowi tym razem nie wierzyłem w sukces. I tym bardziej nie wierzę w nawiązanie walki z Rosją w drugiej rundzie. Mam też nieodparte wrażenie, że swój udział w delikatnie mówiąc średniej grze naszych siatkarek ma trener Matlak. Jeszcze nie widziałem z jego strony (ani dzisiaj, ani w poprzednich meczach, wliczając eliminacje MŚ) konstruktywnych uwag podczas przerw :| W trudnych sytuacjach był tylko krzyk i op...lanie zawodniczek. Pod tym względem duuużo lepiej zachowywał się nie tylko Niemczyk, ale też ów "okropny" Bonitta (i nie jest to kwestia językowa, bo włoski akurat całkiem przyzwoicie rozumiem, więc potrafiłem zajarzyć co jest grane).
Cóż, wszystko wskazuje, że realnym celem będzie 5 miejsce :/ (choć ofkors w kluczowym meczu z Rosją będę as usual kibicował z całych sił :] ).

Na zielonej trawce
Pasły się pratchawce
Jeden mówi do drugiego:
Pożycz cewki Malpighiego

Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji!

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2009-10-04, 18:31   

lis22 napisał/a:
jesteśmy siatkarskimi Mistrzami Europy
kobiety poszły w ślad facetów, no prawie ;)

mamy brązowy medal Mistrzostw Europy !
3:0 z Niemkami dało nam brąz :)

Przyznane tytuły: Tańczący z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

lis22 

Wysłany: 2009-10-04, 18:41   

Szkoda tego wczorajszego półfinału z Holenderkami,gdzie Polki przespały dwa pierwsze sety ;) ... ale,cóż - nie można mieć wszystkiego .)
a za brąz: :res: :oki: :res:

claviceps 
moderator
Siedzący Łoś

Wysłany: 2009-10-04, 18:45   

A ja z niekłamaną przyjemnością odszczekuję swoje słowa po pierwszym meczu z Holandią :D Miałem to już zrobić po świetnym zwycięstwie nad Rosjankami, ale byłem poza siecią :] Dziewczyny zaskoczyły mnie metamorfozą w grze - już z Belgią wyglądało to nieźle, z Rosją - rewelacja, z Bułgarkami - trochę nerwów (może specjalnie dla kibiców ;) ). Półfinału nie oglądałem (może i dobrze ;) ), a dzisiaj znów pięknie :!: :razz:
Choć nie mogę oprzeć się przekonaniu, że wymuszona nieobecność trenera Matlaka trochę pomogła naszym zawodniczkom :twisted: Nie wątpię, że trener dobrze przygotował ekipę do zawodów, ale ciągle nie podoba mi się jego prowadzenie drużyny w trakcie meczu. Piotr Makowski podczas przerw zachowywał się całkiem inaczej (lepiej wg mnie).
Wielkie gratulacje :!: :res: :res:

Na zielonej trawce
Pasły się pratchawce
Jeden mówi do drugiego:
Pożycz cewki Malpighiego

Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji!

lis22 

Wysłany: 2009-10-04, 19:59   

Heh,podobno to zasługa Niemczyka - to On miał podczas meczy mówić Matlakowi,że na Polki trzeba krzyczeć ... :twisted: - Makowski był bardzo spokojny i opanowany i mi się też to bardzo podobało. :oki:

Odpowiedz do tematu