Ja tam najbardziej sie ciesze z wyniku wczorajszego meczu F-GR...
Helleni tez niezle wala... przyznaje ze nigdy nie bylem zagorzalym fanem sprtu ale te rozgrywki sa fascynujace... nie spodziewalem sie ze takie druzyna jak Niemcy Anglia i Francja odpadna....ale ciesze sie z tego ogromnie
Francuzi , mimo iz byli zdecydowanym faworytem dali wczoraj ciala, nie byla to jednak mega niespodzianka bo tak naprawdę to na tych mistrzostwach nic wielkiego nie pokazali .
Ech i pomyslec ze nie tak dawno ogrywalismy greków az miło ...
_________________ Deyna Kazmierz, nie rusz Go bo zginiesz a Legii Prometeusz to Nowak Tadeusz ...
Ja mam pytanie, czy Polska kiedykolwiek dostała się do mistrzostw Europy??
Niestety , nawet Kazio Górski nie dał rady , jakies fatum ?
Fatum to mogło być w 76 kiedy to tylko przez bezbramkowe remisy z Włochami nie dotalimy się do finałów ME. Ale w ostatnich eliminacjach to fatum nazywało się Z.Boniek
Zgadzam sie ,chociaż Janas tez nie jest bez winy.
Zmiana trenera po mistrzostwach bylaby zasadna pod warunkiem ze bylby to dobry trener z zagranicy a tak ,kosztem reprezentacji mister Listkiewicz pozbyl sie rywala do fotela prezesa pzpn.
_________________ Deyna Kazmierz, nie rusz Go bo zginiesz a Legii Prometeusz to Nowak Tadeusz ...
Mówiłem o ME w 1976, to włanie wtedy w eliminacjach dwa razy po 0:0 z Włochami pozbawiło nas możliwoci udziału w tej imprezie.
Na ME nie gralimy dot?d ani razu jak słusznie zauważył saas , natomiast w finałach Mistrzostw ?wiata gralimy 6 razy( 1938, 1974, 1978, 1982, 1986 i 2002).
No no Czesi pokazali jednak klasę w meczu z Dani?.
Jednak gr? Holendrów jestem troszkę rozczarowany - mylałem że pokonaj? Szwedów spokojnie, a tu się wyraĽnie męczyli
Dobrze że przynajmniej van der Saar się popisał na koniec
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Ja byłem teraz w Pilchach i w Urwitałcie na ekologii terenowej z UW i razem wymyslelismy zespoły do półfinałów, nasze propozycje sprawdziły się w 100% a kiedy to było rozgrywane były dopiero mecze grupowe To chyba obecnoć przyrody nas tak owieciła A tak nawiasem mówi?c to dało się zauważyć, że Bociani?tka były w stacji nad Łuknajnem na sejmiku bo wszędzie s? wlepki towarzystwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum