Temat co nieco bezsensowny, gdyz można łatwo sprawdzić w liście uzytkowników...
Poza tym jakze liczna grupa siedlecka w sumie też jest z mazowieckiego, co nie zmienia faktu, że to Podlasie Gdzie jest Akademia Podlaska ? Sokołów Podlaski
Bo granice regionów nie pokrywają się z granicami województw, czego i Dąbrowa dowodem
no a z tymi regionami w sumie masz racje ja mieszkam na pograniczu 3 województe:podlaskiego,mazowieckiego i warmińsko mazurskiego.I chociaż moje województwo nazywa się podlaskie to region uważany jest za Mazowsze...ale mi bardziej odpowiada nazwa Podlasie
a jam z Mazowasza, z nabytą skazą małopolską (choć w sumie w przyrodniczoleśnym podziale to w całości jestem małopolski )
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
gdyby zrobić go w formie ankiety i jako możliwe odpowiedzi wypisać wszystkie województwa.
ale chyba tak właśnie jest...
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum