A czemu na tej mapie BeaJola jest ładnie na samym środku Gorzowa Wielkopolskiego zaznaczona, a ja gdzieś byle gdzie w lesie? Czy mógłbym zostać też ładnie zaznaczony w Kłodawie koło Gorzowa Wlkp.?
Mogę nawet pokazać [dokładne miejsce].
Rzeczywiście trudno znaleźć link do mapy w postach (ktoś już ją może przeniósł gdzieś w widoczniejsze miejsce?) .
Mam jeszcze teaki 'ale' .Pełq rozumiem, że zielonymi polami zaznaczone są obszary chronione (Parki Nar.), a nei jednostki fizjograficzne ? Bo zmyliła mnie np nazwa Pieniny lub Groce..może przemianować te nazwy na PPN, GPN lub nawet z rozwinięciem nazwy(jeżeli jest miejsce oczywiście).
Pełek weż mnie wpisz do mapy współrzedne 51° 21' 36'' N
15° 45' 32'' E!Z góry dziękuje...!
_________________ Pozdrawiam Eryk
(Szukajcie mnie w Borach Dolnośląskich)
Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
heh w sumie to nie wiem
więc już nie ukrywam
54°32'4.09"N 18°29'4.15"E baza wypadowa u babci . 54°26'36.56"N 18°23'36.67"E i mój dom na wsi(choć już niedługą mą wieś najukochanszą zaleje beton asfalt [obrzydliwe słowo] wytną ostatnie drzewo i krzak i już nie będzie żuraw przylatywał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum