Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Nie śledziłem tego wątku, ale np. Hubert i Kejbii to nie są dobrze zaznaczeni. Hubert jeszcze wczoraj to mieszkał gdzie indziej, a Kejbii być może zmienił ostatnio mieszkanie.
Właściwie to nie wiem na jakiej podstawie mnie ktoś zaznaczał, nie czytam tego wątki i nie pisałem w nim nigdy wcześniej (a przynajmniej nie pisałem swoich współrzędnych).
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Nie chodzi moze o super dokładność (przynajmniej na razie, a jedynie o rozrzucenie byśmy znali w jakiej okolicy.... czasem mieszkamy blisko nawet o tym nie wiedząc...... Więc na razie cel jest taki by bylo +/- moze i lepiej czasem nie podawać super dokładnie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum