Bardzo prosze o wpisywanie komentarzy, to podnosi pozycję programu w rankingach.
Z góry dziękuje!
Ciekawy program. Chętnie bym go na jakichś swoich stronach internetowych zareklamował, tylko przydałby mi się jakiś baner do tego. Nie masz może jakichś grafik których można by użyć w celu zrobienia takowego?
Nie wiem, trzeba monitować ITVP, ja nie ma na to żadnego wpływu. Myślę, że gdyby dostali sporo próśb o podłączenie odcinków archiwalnych, to się zgodzą.
Hej,
11.11 o 17:00 na National Geographic znów będzie odcinek "Strażników Przyrody" poświęcony Polsce. Oczywiście nie obejrzałem się poprzednio - bo mi na 30' prąd odcięli - a nikt nie napisał czy warto to oglądać - więc powtórnie zachęcam
a może ktoś może mi to nagrać? (mam autorską wersję tylko po francusku...)
Pozdrawiam
Szymon
a propos 100k bocianów... czy ten odcinek o błotniakach tez tak wolno wam sie wczytuje?? bo ja niestety nie moge go obejrzec, bo co 3 sekundy sie zacina i nie laduje dalej....a z pozostalymi jest okej...
A ja myślałem że to moje łącze... (choć może i ono jest trochę odpowiedzialne). Nawet próbowałem sobie go ściągnąć jakimś programem do (nie wiem na ile legalnego) ściągania tych filmów na dysk, ale na 30-paru % zerwało mi połączenie i summa summarum obejrzałem tylko kawałek.
Ale tak sobie myślę że zaraz spróbuję sobie obejrzeć jeszcze raz…
Jest już nowy odcinek "100 tysięcy bocianów" http://www.itvp.pl/event/stotysiecybocianow/ i tam pisze że to jest odc 1 Więc w końcu to jest ten dzisiejszy,czy archiwalny ten pierwszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum