FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Poznajmy się + jak trafiłeś/aś na forum ?

Jak trafiłeś/łaś na Forum PRZYRODA?
z wyszukiwarki internetowej (np. google)
29%
 29%  [ 41 ]
z innej strony (np. link lub banner)
12%
 12%  [ 17 ]
dostałem/łam powiadomienie od znajomego
20%
 20%  [ 28 ]
informacja ustna
14%
 14%  [ 20 ]
jestem tu od zawsze :)
9%
 9%  [ 13 ]
inaczej
13%
 13%  [ 18 ]
Głosowań: 132
Wszystkich Głosów: 137

Autor Wiadomość
Siorbek 

Wysłany: 2008-08-19, 21:51   

Witam!!!!
Zaglądam tu od ok. roku. Sporadycznie cosik napiszę, ale w większości szukam odp. na nurtujące mnie pytania:) Bardzo dużo można się od Was dowiedzieć-Szacun! Na studiach tyle się nie nauczę...
Jak tu trafiłam? Szukałam info o pewnym torfowisku, no i znalazłam! Od tego czasu przeglądam co nieco, chyba najwiecej wiem z dziedziny botanicznej i w tym kierunku chcę się rozwijać, ale kolega Numenius zainteresował mnie wszelkim ptactwem:) i stąd jade na obóz KULINGA! Myślę że wiele się nauczę. Trochę śmiesznie, bo piszesz z kimś na forum, a okazuje się że to Twój znajomy:) Tak mi sie przydarzyło z Numeniusem heh Może jeszcze kogoś znam? Obecnie zasiedlam Bydgoszcz, ale jak mam tylko wolne to od razu ruszam do domciu rodzinnego na łono natury:)
Nie ukrywam że obco się tu cały czas czuję, dlatego może po tym poście się ośmielę i będe pisac więcej, no i zadomowię się!
I jeszcze skąd ksywa... nazwano mnie tak jak prowadziłam zajęcia na torfowisku, może kiedyś Wam siorbka pokażę hehe

Wiktoria 
Młody przyrodnik

Wysłany: 2008-08-19, 22:31   

Siorbek napisał/a:
Nie ukrywam że obco się tu cały czas czuję

W takim razie najwyższy czas się rozgościć, czuj się jak u siebie w domu :-D
Siorbek napisał/a:
ale kolega Numenius zainteresował mnie wszelkim ptactwem:)

Kolega Numienius wprowadził cię na właściwą ścieżkę :oki: Ta cała zielenina to szatańska sprawa (czarnuszka zapewne o tym dobrze wie, dlatego ją tak do tych roślinek ciągnie :> )

Kejbii 
moderator

Wysłany: 2008-08-21, 15:01   

Wiktoria napisał/a:
Ta cała zielenina to szatańska sprawa

a może po prostu elytarna jezd ? :>

Tukej 
Paweł Siwy

Wysłany: 2008-08-21, 20:21   

Cześć,
jakiś czas już przeglądam Wasze informacje i na wstępie może tylko tyle, że jestem pod wrażeniem wiedzy jaka przepływa przez to zacne forum. Ocean.

Mam nadzieję, że, jak się to mówi, nie będę tylko brał ale i dam coś od siebie ;)

Pozdrawiam wszystkich mocno

BeaJolKa 

Wysłany: 2008-08-21, 20:25   

Tukej, witamy :) :!: i zapraszamy :oki:

foreesto 
Hejka

Wysłany: 2008-08-22, 11:07   

Witam :cool:
Trafiłem tu dzięki google.
Coś z ankietą jest nie tak bo zaznaczyłem 1 odpowiedź i nie chce mi głosu zaakceptować :evil:
To jest mój pierwszy post na tym forum :zgon2:

szymon8514 

Wysłany: 2008-08-22, 13:52   

witaj foreesto,
Ja jestem od ponad roku forumowiczem, ale jakos nigdy nie mówilem jak się tu znalazłem.
Od wielu lat jestem poszukiwaczem żmij zygzakowatych. I od dwoch lat czesto przebywam nad jeziorem piaseczno. Pewnego dnia spotkałem tam moją ulubioną żmiję! I chcialem znalezc odpowiedz czy jest to ich stałe siedlisko, czy moze poprostu zabłąkała się jedna. I znalazlem to forum jak i odpowiedz :-D Juz się tu zadomowilem a "moje" zmije czasem tam spotykam.
Pozdro

Phoenix 

Wysłany: 2008-08-31, 22:19   

No cóż. Myślę że dostałem się tu nietypowo. Był piątek wieczór. Plan zdjęciowy do "Detektywów", na zamku w Tenczynie kręciła się grupka "turystów" jak się domyślałem, po zamienieniu słowa z dwoma przemiłymi dziewczynami (jedna ma chłopaka :P ) wróciliśmy do zdjęć, spadł jednak wielki deszcz i schowaliśmy się w ruinach, gdzie jeden z forumowiczów zaproponował mi wódkę a wszyscy przytulili bo było mi zimno (albo próbowali uciec przed deszczem, ale wolę sobie to tłumaczyć w ten pierwszy sposób- ludzka nadzieja ;P ) . Wypiłem więc łyczka wódki, zaproponowano mi zostanie na noc, ale niestety nie miałem przy sobie żadnych bagaży i byłoby mi dość zimno :P A na następny dzień musiałem być rano w Krakowie. Jednak obiecałem że zarejestruję się tutaj i dam się namówić na kolejny zjazd. Ktoś mnie prosił o zdjęcie aby zidentyfikował mnie (że ja to ja) daję najaktualniejsze poniżej:

Mam nadzieje że jestem podobny, a jak nie to inna opcja:

Dziękuję za towarzystwo podczas ulewy i pozdrawiam :* W odpowiedzi na pytanie PW mopka, oczywiście że dam znać jeśli będę wiedział kiedy będzie ten odcinek. :P :res:

W życiu piękne są tylko chwile.

green power 
autor 100000 posta

Wysłany: 2008-08-31, 22:42   

witamy, Phoenix! Miło, że się pojawiłeś! :res:
zapraszam do tematu o Tenczynie:
http://forum.przyroda.org...,345.htm#281026

"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.

Pełek 
Jakub Pełka

Wysłany: 2008-09-01, 07:28   

Phoenix napisał/a:
W odpowiedzi na pytanie PW mopka
czyli nie ja jeden je zadałem ;) :P Witamy i czuj się jak u siebie ;)

Przewodnik Beskidzki

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2008-09-01, 07:33   

Phoenix napisał/a:
niestety nie miałem przy sobie żadnych bagaży
ja też nie miałem a przeżyłem (chyba:P ) ;)

witamy witamy :res:

Przyznane tytuły: Tańczący z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

Phoenix 

Wysłany: 2008-09-01, 17:54   

Na następny zjazd postaram się "zjechać" :P W przenośni i w przenośni :) Dajcie tylko znać, na forum ciągle trudno a w zasadzie po prostu trudno się odnaleźć.

W życiu piękne są tylko chwile.

Siorbek 

Wysłany: 2008-09-07, 21:08   

claviceps napisał/a:

Sojusz z Kulingiem przynosi efekty ;) :]
Chciałam również podpisać się pod tym zdaniem - wróciłam właśnie z obozu Kulinga:)

nagor 

Wysłany: 2008-09-15, 21:37   

i jak było bo z tego co wiem to fajnie no i chłopaka złowiłaś albo to on cię złowił :-D

pozdro

Siorbek 

Wysłany: 2008-09-15, 22:46   

nie na forum - błagam :oops:

Odpowiedz do tematu