Witam serdecznie. Szukałam działu na przywitania, ale nie znalazłam (albo jestem już kompletnie ślepa jak jestem to wybaczcie), więc witam Was wszystkich w moim pierwszym poście.
Moje "zabawy" z przyrodą zaczęły się dokładnie dwa lata temu, chodź i wcześniej nie były mi obce ścieżki i szlaki leśne. Teraz jestem kompletnie pochłonięta tym co mnie otacza, badam, uczę się i relaksuje w terenie.
Dlaczego dwa lata temu... a więc dokładnie wtedy do mojego domu przybyła mała kulka rasy Syberian Husky, ta mała kulka rosła i wymagała coraz więcej ruchu i uwagi. Tak też zaczęliśmy wspólnie oddalać się od domu.
Mój post w sumie dotyczy ciekawej relacji człowieka i psa, czyli Dogtrekkingu. Zastanawiam się kto z Was również wybrał taki rodzaj spędzania czasu w terenie.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do "stada"
[ Komentarz dodany przez: krotom: 2008-06-18, 12:46 ]
na wzrok dobra jest marchewka, bo temat powitalny istnieje tak czy siak witamy
Hm jakby to powiedzieć. Przez hycającego, stawiającego drabinę i goniącego turystyki w Górach Chaczowskich niedźwiedzia. Nie uwierzyłam w to, zostałam skopana na górskim forum. Szkolący mnie Koledzy i Naukowcy poradzili mi abym zalogowała się na forach tematycznych. Szukałam. W międzyczasie spotkałam Waszych Kolegów w dolinie Tworylnego biegających za salamandrami i kumakami górskimi. I tak trafiłam Tutaj.
Witam!
Trafiłam na forum ze strony GBPW Kuling. Zapisałam się na obóz ornitologiczny w Lisiewie koło Tczewa. Interesuję się ptakami i ogólnie przyrodą, ale nie mam pojęcia jak wyglądają badania ornitologiczne itp. Poczytam sobie forum i zapoznam się z tematem żeby nie jechać na obóz kompletnie zielona
[ Komentarz dodany przez: claviceps: 2008-06-22, 20:11 ]
To zarezerwuj sobie kilka nocek na czytanie Witamy
WITAM WSZYSTKICH
Trafiłem tu przypadkiem szukając fotek ptaków.
Macie ich tu sporo więc stronka szybko trafiła do zakładek a dzisiaj postanowiłem sie zarejestrować.
Pozdrowienia dla Wszystkich z pogranicza Bieszczad i Beskidu Niskiego
Czesc, interesuje się zoologią od zawsze dlatego zarejestrowałem się na tym forum. Najbardziej interes. się ichtiologią. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum