Witam!
Namówiony przez "Łatka" postanowiłem dołączyć na forum. Na wiele lat zarzuciłem obserwacje, ale od niedawna postanowiłem wrócić "do korzeni" i ponownie zająć się ptakami. Co nie oznacza że nie interesuję się ogólnie przyrodą, aczkolwiek ptaki to "pierwsza miłość". Podpodam raczej pod miłośnika i konesera niż typowego "birdwatchera". W terenie jestem dosyć często, głównie w lesie - okolice Bytnicy k. Krosna Odrzańskiego.
Pozdrawiam.
_________________ Dopóki rośnie chociaż jedno drzewo - las się jeszcze nie skończył
Witam wszystkich forumowiczów. Interesuję się (wbrew mojemu nickowi) głównie sowami i kurakimi leśnymi. Proszę o wyrozumiałość, gdyż jestem tu od niedawna i nie znam tutejszych "niepisanych" zwyczajów. Pozdrawiam. kuba
kurczak, witamy witamy! mamy nadzieje że szybko się zadomowisz i zostaniesz na dłużej! Śmiało pytaj, traktuj wiele rzeczy na luzie, przestrzegaj regulaminu a nikomu nie podpadniesz (chyba że Czarnej ) Pozdrawiam!
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
Cześć, mam na imię Łukasz i trafiłem tu całkiem przypadkowo. Wpisałem sex, w googlach i od
razu się zalogowałem. A tak na poważnie, to na własne oczy słyszałem, że istnieje takie forum. Na stronie głównej byłem nawet kilka razy, aż w końcu pewnego dnia uczyniłem pierwszy krok. Ciekawa rzecz te posty, pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Interesuję się wieloma rzeczami i nie tylko.
Witam wszystkich.Jestem świeżutki bo dzisiaj się zarejestrowałem.Interesuje mnie przyroda.Lubię fotografować a las jest moim azylem gdzie lubię odpoczywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum