FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Organizacjie z Ukrainy i Słowacji
Autor Wiadomość
Srokacz 

Wysłany: 2004-01-28, 00:09   Organizacjie z Ukrainy i Słowacji

Jelii kto się orientuje to proszę o informacje o towarzystwach przyrodncizych z Ukrainy i Słowacji bo jestem zainteresowany członkostwem ???

Prosze się nie miać bo ostatnio jak założyłem pewne tematy to już wspominałem że jedna osoba zaczęła mi się czepiać że troche przesadzam z tymi pomysłami.

Ja się poprostu bawię życiem,bo oto chodzi, ja to zrozumiałem , kiedy tak nie było , dlatego doceniam to co teraz mam, staram się co aktywnie robić a podstawę pod moje działania stanowi radoć życia,nie robie czego na siłę,do wszystkiego trzeba podchodzić z radoci? :Fizyka,Chemia,Matematyka,Rosyjski wszystko jest fajne. Kedy z takich przedmiotów nie było kolorowo ponieważ
-już na wstępie zakładałem że s? bezsensu
-byłem pod wpływem złych ludzi
- za bardzo się przejmowałem żeby cokolwiek osi?gn?ć
- zbytnio patrzyłem na innych ,zamiast robić swoje ,bałem się braku akceptacji
A to ja jestem normalny ja sobie tylko przyrodę obserwuję ,jestem wrażliwym czlowiekiem ,który chce czynić dobro, no a te nieroby wszystkie , tylko imprezuj? i wódkę pij?,a z m?drych ludzi potrafi? się namiewać.

Dzisiaj jestem zdeterminowany,doceniam co mam i chce działać,jeszcze sporo można zrobić, zreszt? od małego dziecka interesowałem się przyrod? więc podstawy jakie mam, tylko tak sobie myle że mogłem działać szerzej już o wiele wczeniej,trzeba tylko się radować a nie przejmować,np: w wieku 16 lat można się zapisać do jakiej organiacji a ja nie działałem,w szkole też było niezaciekawie,byłem zbyt zamknięty w sobie żeby żeby zabłysn?ć a napewno było czym hhmm???,gdybym jeszcze raz chodził do liceum czy do podstawówki,pewnie było by znacznie lepiej.Najważniejsze jest jednak że z biologi i geografi jest 4,4 na wiadectwie,chociaż z dzisiejszym entuzjazmem uważam że mógłbym mieć 5,6 i to nie tylko z tcyh przedmiotów.Nie ma jednak co patrzeć wstecz ,życie przedemn?.Na studioach można się wykazać i w organizacjach.Przepraszam że tak pisze wam tu,ale ludzie się ze mnie miej?, a dla mnie to naturalne ta dzisiejsza chęć moich działań.Istniej różnorodnoć osobowoci ja długi czas byłem za bardzo zamknięty w sobie ,ale już się przez to przebiłem.

Wyjanie że o tej Ukraińskiej wiem na stonie TP"Bocian" można zobaczyć, ale może znacie jakie inne, spróbuje też sam poszukać

Odpowiedz do tematu