A ja sie rozglądałam na wakacje za podłączeniem laptopa do telefonu by mieć niezależny internet na wyjazdach ale przy moim telefonie to by była szybkość 100 - 200 kilobitów /s a cena - sześdziesiąt dziewięć złotych miesięcznie. Za 1.5 megabita płacę w domu 80 zł. No i podobno połączenie się rwie itd. Ponoc jeśli ktoś będzie wymieniał telefon najlepiej kupić z technologią UMTS i HSDPA wtedy transfer będzie znacznie szybszy.
siemens ME45 - i gdyby nie to że mam go już od 5,5 roku i powoli bateria siada (trzyma max 5-6 dni) to bym go nie zmieniał. Solidny, wytrzymały na descz, kurz, wodę błoto, wtrząsy. Przeżył kąpiel w kałuży, upadki (liczne) na płyty chodnikowe...
Moja stara poczciwa Nokia 3310 poszła już w odstawkę, jakieś 2 tygodnie temu zakupiłem sobie Sony Ericssona k310i...
No to musić być duża zmiana A ja dziś uruchomiłam sobie usługę internet przez telefon komórkowy na wakacje przez bluetooth , ale strasznie dużo z tym ustawiania w Windowsach i trudno będzie poprzestawiać wszystko z powrotem do sztywnego łącza na laptopie.... Praktyczną prędkość mam 110 kilobitów
Moja stara poczciwa Nokia 3310 poszła już w odstawkę, jakieś 2 tygodnie temu zakupiłem sobie Sony Ericssona k310i...
jesteś z niego zadowolony Ja przesiadłem się rok temu z nokii 3100 na Se k600i,ale chciałbym wrócić z powrotem do nokii ,ale chciałbym 6610i,po prostu dla mnie nokie są wygodniejsze w użytkowaniu
chyba jednak go trochę przechwaliłem Ostatnio jak nacikam zasłonę od aparatu to głośnik się wyłącza.Albo czasem nie słychac dzwięków to muszę ponaciskac zasłonę i dopiero zaskakuje .Jednak te SE są za delikatne wolę nokie
czy mógłby mi ktos napisac coś wiecej o noki 5140i (może ty Irku ) Zastanawiam się czy by sobie nie sprawić takiego telefonu .Po opisach w internecie wydaje się fajny,ale muszę się dowiedzięc jak jest w praktyce.Jakby ktoś mógł udzielić mi informacji,to prosze pisac na PW,GG,na co tam jeszcze chcecie
chyba jednak go trochę przechwaliłem Ostatnio jak nacikam zasłonę od aparatu to głośnik się wyłącza.Albo czasem nie słychac dzwięków to muszę ponaciskac zasłonę i dopiero zaskakuje .Jednak te SE są za delikatne wolę nokie
ja wlasnie po raz pierwszy mam nokie (6300) i wsyztsko byloby ok gdyby nie to ze po 2 tyg popsul sie aparat i zdjec nie robi ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum