nokia 6610 , jedynie dzwonię , odbieram i czasami radia słucham , nic więcej do szczęścia mi nie trzeba
O, tez miałam taki telefon bardzo dobry, lubiłam go, mój został komuś teraz oddany i dobrze działa juz chyba od 4 lat... Teraz mam Nokię z klapką, taką babską, pół kobiet na mieście ma taka samą i w takim samym kolorze - czerwonobordowym Chyba 6103 toto sie nazywa, musiałabym znaleźć instrukcję. Wyświetlacz zewnętrzny zaczął się momentalnie rysować trzeba było kupić pokrowiec, radio nie programuje się automatycznie jak w poprzednim modelu, aparat fotograficzny jest bardzo słaby, poza tym telefon może być. Dobre w takich modelach z klapka jest to że nie trzeba blokowac klawiatury a takim z blokadą zdarzała się mi juz bezwiednie rozsyłać sms-y, łączyć z netem itd
a ja mam sony ericssona k310i, bardzo dobry telefonik nigdy mnie jeszcze nie zawiódł
_________________ Polowanie nie jest żadnym sportem, to morderstwo z zimną krwią. Jeśli ktoś potrafi pokonać niedźwiedzia w zapasach lub samemu dogonić zająca, wówaczas może sie uważać za prawdziwego sportowca.
Nokia ni siuę znudziła i mam tera SE p910i telefon z bajerami i ekranem dotykowym.
a mowiles ze telefon nie musi miec zadnych bajerów
ja mam SE D750i przerobionego na W800i i nie chce zamienić go na zadnego innego... jest po prostu boski
długo by pisać, ale powiem ze trafił mi sie "czołgowy" egzemplarz (taki ktorego nie da sie zniszczyć )
tylko ze popatrz sie na opis aukcji - jak dla mnie to czysta kpina zeby ktos translatorem angielskim sie posługiwał przy tłumaczeniu zdań i wstawiał to jeszcze na allegro
Ja aktualnie jestem średnio szczęśliwym posiadaczem Nokii 6610. Generalnie jest ok, jak większość Nokii, ale odkąd w zeszłym roku przeżyła ze mną burzę na wrocławskim rynku (mokry byłem do majtek ), przestały jej świecić klawisze a przy rozmowach powyżej minuty coś zaczyna przerywać
W ogóle mam pecha do telefonów - np kiedyś miałem Sony Ericssona (nie pamiętam jakiego - z joystickiem) - to u niego raz na jakiś czas i do tego całkowicie bez jakiegoś klucza przestawały działać trzy dolne klawisze
Generalnie najlepiej wspominam pancerną Nokię 3210 - aż się łezka w oku kręci
_________________ Bart Smyk
"Na zielonej trawce
Pasły się pratchawce
Jeden mówi do drugiego:
Pożycz cewki Malpighiego"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum