Wpadłam na pewien pomysł, może każdy (oczywicie każdy, kto by chciał) wrzuciłby tu (albo do Albumu) swoj? fotkę . Ja poproszę brata żeby pożyczył od kumpla aparat cyfrowy pyknę sobie zdjęcie i mogę wysłać na forum. Co Wy na to
Hihi, to takie oczy plus lornetka daj? super pole widzenia, nawet do dwóch kilometrów .
A tak serio to fajnie, że kto to zapocz?tkuje, ja niestety nie ujawnię się bo najprawdopodobniej nie zdobędę aparatu cyfrowego do końca ferii (tj. 1 marzec) ale póĽniej szanse będ? większe ,obiecuję, że jak tylko zdobędę aparat to wysyłam moj? fotkę
He he he dobry pomysł z tymi zdjęciami . A włanie propo zdjęć kto ma skaner Ja niestety biedny student nie stać mnie ani na skaner ani na aparat cyfrowy
Jest na to rada, możesz zeskanować w kawiarence internetowej, to koszty ok. 1 zł, a jeli masz komputer (co wnioskuje, bo tu piszesz) to na pewno Cię stać
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Jest na to rada, możesz zeskanować w kawiarence internetowej, to koszty ok. 1 zł, a jeli masz komputer (co wnioskuje, bo tu piszesz) to na pewno Cię stać
Na komputer zbierałem 6 lat i do tego jeszcze 18-stka doszła Faktycznie chyba się wybiore do kawiarenki jeli pomysł z fotkami się przyjmie
- ale chętnie obejrzę lico mojego największego oponenta Sir Szymona B.
A co mi tam! Wyzwanie przyjmuje!!!! 8)
Oto moje lico!
Zdjecie cialem maksymalnie, a szkoda bo krajobraz byl uroczy... sprobuje pokombinowac i dac cale do albumu, ale jeszcze nie wiem jak...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum