FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Ksiega skarg i zazalen
Autor Wiadomość
IrekM 

Wysłany: 2008-02-20, 16:34   

A jak można inaczej, jeżeli nie nabijaniem liczby postów, nazwać pisanie identycznych postów w dwóch tematach :?

MOJA OKOLICA

ImYourSuicide 
:P

Wysłany: 2008-02-20, 16:49   

brrr mam nadzieję że to nie o mnie?
P.S. wydaje mi się, że Pełek nadaje się na moderatora:P

Atterdag 
Kserotermanta

Wysłany: 2008-02-20, 17:01   

Nie dzielcie panowie skóry na niedźwiedziu. Wiem, że niektórym modom, a nawet i części buraczanych należy się czasem rózga, ale nie zasypmy się zaraz wielokolorowymi. Całe szczęście pomimo tego iż KB czasem przysnąć sobie lubi to dział roślinny dzielnie się trzyma. Nie wiem jak w ptasich tematach, ale wszak tam kolorowych na pęczki. Nie rozpisujmy sobie zaraz jakiś konkursów ni sami nie zabiegajmy o przypisywanie sobie nowych funkcji. Wszak nie tylko chluba i splendor udziałem moda, ale i dostępność, chęć do pracy, uczynność, zachowywanie spokoju i rozwagi i wiele innych cech koniecznych do wyrobienia u siebie.
...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…

LSz FP

lagopus 

Wysłany: 2008-02-20, 17:39   

ImYourSuicide napisał/a:
po co Wam zaśmiecać. ;)

oczywiście nie ma sensu pisanie bezsensownych forum, ale jednak nie zapominajmy że forum służy temu by wymienić poglądy, podzielić się doświadczeniami czy przedyskutować jakąś sprawę.. :roll:

ImYourSuicide 
:P

Wysłany: 2008-02-20, 19:40   

maciek31-88, o taa tylko że niektórzy nie są w tym dobrzy ;) oczywiście dużo można wynieść z FP ale i trzeba mieć umiejętność aby coś wprowadzić. ja się jednak na to na razie nie decyduje:P (pssst! nie wychodzi mi to najlepiej:P- tak myślę)

aZdn 

Wysłany: 2008-02-20, 20:03   

orlik06 napisał/a:
Nie zgodzę się.Dzięki temu licznikowi wiem ile zostało napisanych postów od ostatniej wizyty i łatwiej jest śledzić tematy.
chodzi raczej oto zeby posty napisane w zagadkach nie dodawaly sie do liczby postow uzytkownika :razz:
pulsatilla1214 napisał/a:
...zresztą jak dla mnie w ogóle mozna wyłączyć licznik postów na forum :cool: :oki:
mysle ze to nie byloby konieczne, ale wylaczenie nabijania licznika przy wpisach do zagadek jest :oki:

krotom 
administrator
ludź od prądu

Wysłany: 2008-02-20, 22:00   

jeśli już miałoby gdzieś zostać wyłączone zliczanie postów to na pewno byłyby to Qluary

stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
:cry: Winer'owi... Q pamięci :(

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2008-02-20, 22:16   

Krotq, z ciekawosci... zapisujesz gdzies te jakies propozycje i pomysły sensowne? :)
czy na żywca (nie chodzi o piwo :P ) z GTW obradujecie ;) ?

i za jakiś czas będą wieści/nowości ? czy cichoszaro wprowadzisz zmiany ?

Przyznane tytuły: Tańczący z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

krotom 
administrator
ludź od prądu

Wysłany: 2008-02-20, 22:22   

Alcedo napisał/a:
Krotq, z ciekawosci... zapisujesz gdzies te jakies propozycje i pomysły sensowne? :) czy na żywca (nie chodzi o piwo :P ) z GTW obradujecie ;) ? [...]
starszyzna forum ma burze mózgów

Alcedo napisał/a:
[...]i za jakiś czas będą wieści/nowości ? czy cichoszaro wprowadzisz zmiany ?
będzie stosowne info dla tych którzy jakimś cudem sami zmian nie zauważą

Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!

Aneta 
moderator

Wysłany: 2008-02-21, 13:02   

Nie rozumiem, w czym tak bardzo przeszkadza wam owo nabijanie postów. Przecież ich ilość świadczy w zasadzie tylko o aktywności forumowicza, a zdecydowanie mniej o jego kompetencjach, wiedzy itp. Jeśli ktoś chce sobie wyrobić zdanie na temat jakiegoś uczestnika, powinien skupić się na treści jego postów, a nie na ich liczbie - ot i cała filozofia :cool:

Pełek 
Jakub Pełka

Wysłany: 2008-02-23, 19:48   

Samo nabijanie postów ZŁE nie jest, jednak nie wiem czemu zginęła ramka która kiedyś była - pomógł. Gdyby każdy mógł zbierać "punkty" za pomocne wypowiedzi.... Taki element faktycznie mógłby świadczyć o "użyteczności publicznej" użytkowników. Wtedy sprawa postów byłaby drugorzędna. Z ilością postów bywa tak że wiele osób które pierwszy raz trafiają na forum "siłą rzeczy" uznają tych z dużą ilością postów jako bardziej kompetentnych od tych z mniejszą. Niestety tak działa psychologia tłumu. Mało kto będzie szukał postów danej osoby by sprawdzić czy jest kompetentna czy nie....

Przewodnik Beskidzki

Joanna 
moderator

Wysłany: 2008-02-24, 09:01   

Pełek napisał/a:
jednak nie wiem czemu zginęła ramka która kiedyś była - pomógł. Gdyby każdy mógł zbierać "punkty" za pomocne wypowiedzi....
A to na tym Forum takie ramki były? ;)
Pełek napisał/a:
Mało kto będzie szukał postów danej osoby by sprawdzić czy jest kompetentna czy nie....
Jak będzie zainteresowany tematem i będzie bywał częsciej to się zorienuje kto się na czym bardziej zna. Jak dla mnie fakt kogo nowi uznają za fachowca po pierwszej wizycie jest wyjątkowo drugorzędny i generalnie licznik postów zostawiłabym w spokoju.

Aneta 
moderator

Wysłany: 2008-02-24, 13:36   

Joanna napisał/a:
Jak będzie zainteresowany tematem i będzie bywał częsciej to się zorienuje kto się na czym bardziej zna. Jak dla mnie fakt kogo nowi uznają za fachowca po pierwszej wizycie jest wyjątkowo drugorzędny i generalnie licznik postów zostawiłabym w spokoju.

Się podpisuję wszystkimi kończynami :oki:

krotom 
administrator
ludź od prądu

Wysłany: 2008-02-24, 19:35   

Joanna napisał/a:
Pełek napisał/a:
jednak nie wiem czemu zginęła ramka która kiedyś była - pomógł. Gdyby każdy mógł zbierać "punkty" za pomocne wypowiedzi....
A to na tym Forum takie ramki były? ;) [...]
nie było :P
Jestem stanowczo przeciwny włączaniu tej opcji, zaczęłyby się sytuacje w których chcący "zabłysnąć" zadawaliby sobie pytanie po czym odpowiadali z innego konta, jak to ma miejsce na forach na których to działa :? .

W pełni podpisuję się pod tym co napisała Joanna.

Pełek 
Jakub Pełka

Wysłany: 2008-02-24, 20:25   

krotom napisał/a:
Jestem stanowczo przeciwny włączaniu tej opcji, zaczęłyby się sytuacje w których chcący "zabłysnąć" zadawaliby sobie pytanie po czym odpowiadali z innego konta, jak to ma miejsce na forach na których to działa
sądzisz że tu też by się to pojawiło ? Wątpie by ktoś ze starych to robił, a nowych byśmy zauważyli....

No nie trudno zgodzić się z uwagą licznikową, ale czasem mamy nowych użytkowników, którzy wchodzą z przypadku...

Przewodnik Beskidzki

Odpowiedz do tematu