Grywa ktoś jeszcze w stare dobre NFS albo NFS 2?
Ostatnio znowu odpaliłem sobie tą gierkę (chyba z nudów ),
...ale dla rozrywki i chwili relaksu warto czasem pośmigać fajną bryką po mieście z prędkością 250 km/h
Jak sobie jeszcze pomyślę, że wkrótce Fallout 3 i GTA 4 to... chyba w końcu muszę zmienić kompa; nie ma, że boli
Nurek prawda teraz takie wymagania że juz człowieka nie stac...!
Ostatnim razem w pol roku temu kupilem komputer za 4000zl a teraz trzeba lepszy bo inne wymagania..
_________________ Pozdrawiam Eryk
(Szukajcie mnie w Borach Dolnośląskich)
Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
Ostatnim razem w pol roku temu kupilem komputer za 4000zl a teraz trzeba lepszy bo inne wymagania..
To jaki kupiłeś komp skoro narzekasz,bo ja mam swój jakiś czas i nie narzekam a gram we wszystkie gierki które wyjdą?
Orlik ja to na komputerach sie nie znam, aż moja mama siedzi w tym temacie to ona kupowała itp.
Z tego co wiem jak mi kolega powiadał ze komputer mam za grosze (części) a gry takie już z wysokiej półki mogą wejść ale mogą sie przycinać czy mieć problemy z grafika...!
Mateusz Cygański
pol roku temu kupilem komputer za 4000zl a teraz trzeba lepszy bo inne wymagania..
Eryk napisał/a:
komputer mam za grosze
Nie chcę ciągnąć tego tematu, ale komputer za 4 tysiące to bestia, tym bardziej, że piszesz, iż masz 'składaka' (a więc nie zestaw z zazwyczaj jedną, dwoma częściami będącymi z miejsca do wymiany).
Dzisiaj za 2,5 tys. można złożyć komputer gdzie wszystko hula bez zaciachów (poza Crysisem )
Dzisiaj za 2,5 tys. można złożyć komputer gdzie wszystko hula bez zaciachów (poza Crysisem )
Dokładnie - ja kupiłem komp za prawie 5 tysięcy zł,ale 2 lata temu - na razie ciągnie wszystko ( Crysis na wysokich ) ale myślę nad wymianą procka i grafiki,bo teraz części dość tanie są - na pewno muszę dokupić dysk,bo już 2x250 GB,zawaliłem ...
Dokupię sobie 500 GB,a jeden 250 GB przeznaczę na vistę.
Obecnie gram w Two Worlds /RPG/ i w Turoka.
Z tego co wiem jak mi kolega powiadał ze komputer mam za grosze (części) a gry takie już z wysokiej półki mogą wejść ale mogą sie przycinać czy mieć problemy z grafika...!
4 tys.groszę.Ja mam za 4,5 tys. i Crysis leci na maxa.Tylko w cholerę żre prądu.Niestety 2 grafy muszą ciągnąć.
Tak to trochę przesadziłem z cena..
Ale przejdźmy do gier ja bardzo lubię grać 2 typy gry...:
-Wojenne
-Przygodowe
Mateusz Cygański
4 tys.groszę.Ja mam za 4,5 tys. i Crysis leci na maxa.Tylko w cholerę żre prądu.Niestety 2 grafy muszą ciągnąć.
Czyli Masz grafę pod direktx 10?
Można kupić dwurdzeniową kartę,jest już takich kilka - 3,4.
Mi Crysis chodzi płynnie i na wysokich ustawieniach na ATI RADEON X1900 XT,procku AMD ATHLON 64 X2 4200+ i na 2 GB RAM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum