Jeśli istnieje taki temat to proszę mnie odesłać do niego ale sprawa jest dość nagląca i nie mam za bardzo czasu przeglądać wszystkich topiców. Mam już własny adres na republice i zamierzam stworzyć stronkę. Nie mam czasu wdrażać się w kod HTML więc pytanie do forumowiczów o dobre programy (oczywiście darmowe ) do tworzenia stronki metodą kopiuj, wklej, napisz, podpisz. Ostatnio dopadłem do takiego programu i jego obsługa była dość prosta ale pojawił się problem gdy zrobiłem podgląd. W explorerze opisy pod obrazkami przesunęły się a w mozilli obrazki nie chciały się rozwinąć.
Moglibyście mi polecić programy, których używacie (lub darmowe domeny z gotowymi programami do ich obsługi bo ten na republice jest beznadziejny).
swego czasu działałem na pajączku oraz MS FrontPage. Nie wiem jak teraz ale kiedyś można było pobrać triale (na 50 otwarć zdaje sie) i na nich podziałać.
dopisane półtorej chwili później spróbuj tego programu - Nvu 1.0 jest za darmo i działa w trybie WYSIWYG (What You See Is What You Get - To Co Widzisz Jest Tym Co Otrzymasz)
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
swego czasu działałem na pajączku oraz MS FrontPage. Nie wiem jak teraz ale kiedyś można było pobrać triale (na 50 otwarć zdaje sie) i na nich podziałać.
dopisane półtorej chwili później spróbuj tego programu - Nvu 1.0 jest za darmo i działa w trybie WYSIWYG (What You See Is What You Get - To Co Widzisz Jest Tym Co Otrzymasz)
Krotom właśnie od paru lat posiadam ten program i powiem ze jestem zadowolony bo nie trzeba się nim tak bardzo bawić jak kiedyś innymi programami z dodawaniem tam http czy coś w tym stylu żeby nam to wyświetlało (jakąś rzecz) itp.
Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
A co to był za program? Na republice był (kiedyś, kiedyś) WebMajster, przeznaczony specjalnie do tworzenia "ich" stron. Trochę ślamazarnie się potem strona publikowała, ale to było w czasach, kiedy jeszcze miałam modem
_________________ www.pajacyk.pl
jedno kliknięcie to 5 gr - niby niewiele, ale wszystko zależy od tego, ile osób kliknie...
Mówcie sobie, co chcecie, a ja jestem przeciw znacznikom nosowym!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum