Ignis... ja wstydliwy chłopak jestem... nie mogę grozić bo sam w strachu jestem
-komentarz do powyższego cytatu
avatarek - najlepszy własnej roboty, nie jest tak anonimowy, a poza tym, mopkowi będzie łatwiej portret psychologiczny użytkownika zrobić
(rozumiem, że w Kuluarach za OT nikt mnie nie pobije? )
[ Dodano: 2004-07-16, 11:40 ]
Kiedrzu napisał/a:
A co do avatarów , sk?d można fajne poprać o tematyce ornitologicznej no bo też bym chciał mieć jakiego avatarka.
A jeli bym już znalazł na jakiej stronie zdjęcie które by się nadawało na jaki avatar, to co dalej mam zrobić.Muszę powiedzieć , że w te rzeczy to jest cholernie słaby, pomóżcie.
na poprzedniej stronie, dałam Ci link do fotek ze zwierzętami, lotami i nielotami
zdjęcie zmniejszyć mozna nawet w programach jak paint, czy nawet w czym do zrzutów ekranowych, jak np. WinGrab /z netu można ci?gn?ć - free/ - polecam naukę metod? prób i błędów
A jeli bym już znalazł na jakiej stronie zdjęcie które by się nadawało na jaki avatar, to co dalej mam zrobić.Muszę powiedzieć , że w te rzeczy to jest cholernie słaby, pomóżcie.
Musisz potem przeskalować ten obrazek do wymiarów 80x80, a to zdaje się można nawet w paintcie zrobić.
P.S. S? tu też tacy co sami swoje avatary robi? .
[ Dodano: 16 Lip 2004 11:55 am ]
heh, dwa posty podczas pisania doszły
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
dobra dzięki za pomoc lecz jeli przezskalowałem to co dalej.Nie dziwcie się , ja w te klocki słaby jestem.
[ Dodano: 2004-07-16, 12:33 ]
to co napisał wyżej to już nieaktualne, lecz gdy chce wysłać zmiany w moim profilu pojawia się napis:"obrazek musi być typu jg, itp.To co teraz mam zrobić ?
Od tego wszystkiego zaczyna mnie bolić głowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum