tak często w wielu tematach piszemy o pogodzie.
No to pozwoliłem sobie stworzyć oddzielny na jej temat ,temat
wpisujmy wszelkie informacje których jestemy wiadkami.
Ja zacznę.
W siedlcach od rana sypie i mocno wieje. napadało już ok 5cm. Temperatura u mnie na pierwszym piętrze wynosi -1st C.
Gdy się wchłonie flaszkę na raz?
w Kronie pruszy .... 1 płateczek malutki niegu na 1 m 2 - wiec opady s? nikłe ... ach nie takiej zimy nam trzeba
wieje trochu - porywy pewnie do 60 km/h
temp. kolo -3 wywnioskowałem
Corvus napisał/a:
wpisujmy wszelkie informacje których jestemy wiadkami.
a w szczególnoci te 'nienormalne'
oj się będzie działo już czuje że będę częstm gociem w tym temacie
Ulice Łomży robi? się jedn? wielk? lizgawk?. Jest teraz –0,5oC i wieje doć mocno (jakie 5 st. B). Zapowiadaj? na noc opady. Z tej przyczyny zrezygnowałem z wyjazdu na XV spotkanie Wszechnicy Biebrzańskiej.
No wkońcu pada w Kronie... jest z 20 cm niegu... temp -4 ... wiatru prawie nie ma ... narazie zapowiada sie ładnie. Tylko żeby zima została na dłużej mróz nam potrzebny ... oby pogoda zimowa wytrzymała do wtorku oby oby...
Kłodzko i Wałbrzych białe, Wrocław biały, Poznań też. A ?nieżnik Kłodzki tonie w zaspach 1 - 3 m niegu (to widać co po niktórych drzewach i po kosówce, której nie widać.
Icie zimowa sceneria tej zimy.
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
To jestem troszkę zdziwiony. Gołdap - jak widać na zał?czonym obrazku; Batman donosi o "bieliĽnie" na zachodzie; słyszałem, że w lubelskiem autobusy dzi nawet nie jeĽdziły z powodu zawieji i zamieci, a w Łomży niegu ciut-ciut.
Ale –10 stopni jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum