w Siedlcach dzisiaj na zmiane: śnieżyce, a potem słońce
Chyba w całym kraju podobnie.W zeszłym roku było cieplej o tym czasie ale w 2006r jeszcze mrozilo calkiem nieźle,poniżej -5st..A 20 marca 2005r rano w Gniewie było -8st. Myślałem,że ten początek wiosny jest wyjątkowo chłodny
Nawet bym nie przypuszczał, że pogoda tak szybko się dzisiaj zmieni- dzień zaczął się całkiem przyzwoicie, świeciło słońce, wiatru prawie że nie było, dopiero potem, koło południa zaczął sypać drobny śnieg, który następnie przeobraził się w deszcz. I tak sobie siąpiło do godz. 16.00. A teraz sypie śnieg, a płatki są dużo większe od tych które padały w grudniu
Wrr... nie myślałam, że to kiedyś powiem: NIE NAWIDZę śNIEGU!
Miała być dzisiaj ładna pogoda, a nie taka śnieżyca Ale temp. -1 stopni, wiec jest szansa, że jak przestanie padać to śnieg stopnieje..
Oglądałam dzisiaj wiadomości na TVN i nie mogę się nadziwić, że np. w takim Olsztynie nie było śniegu . Ale za to jako przykład miejsca, które na prawdę zima nawiedziła pokazywali Lublin Snieg jest jednak fajny Zamiast Dyngusa było rzucanie się śnieżkami A tak w ogóle to jak dzisiaj od 6 chyba zaczęło padać, to śnieg o 15 dopiero przestał sypać. Większej zimy jeszcze w tym roku w Lublinie nie widziałam
Zal tylko tych ptaszków, które juz przyleciały i gadzinek, które sie już obudziły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum