No, to w Poznaniu prawdziwa zima: napadało z 15 cm wieżego niegu, a temp. -1 st.
Nad Biebrz? narzekałem, ze w WLKP nie ma niegu, a tu proszę. Chyba przywiozłem ten nieg ze sob?
_________________ _______________________________________
Ku pamięci Winera
Dzisiaj w Krakowie to sie rozchlapało Na dobry pocz?tek lun?ł deszcz, potem przeszło w mokry nieg Ale po kilkudziesięciu minutach wszystko wróciło do normy i zza chmurek wyjrzało słoneczko Mam tylko nadzieję , że to zwiastuje nadchodz?c? wiosnę Może wreszcie będzie ciepło
Rzeczywicie, w Krakowie zaczęło robić się wiosennie a w Kronie podobno dzi było +9 stopni, tak więc miejmy nadzieję, że mimo odmiennych prognoz, wiosna jest tuż tuż...
U nas na szczęcie coraz mniej niegu... Już tydzień temperatura oscyluje w okolicach 0 stopni. I oby nie nasypało więcej.
Corvus ja widze że Ty jeszcze nie tęsknisz za wiosn?
Cytat:
w Siedlcach nasypało w nocy ok 10cm niegu, wszystko licznie obielone
w Kronie.... słoneczko wieciło... +4 jest (choć w nocy chyba dopadało 1 cm ) .. ciapa taka sie zrobiła cięzko sie na rowerq jeĽdzi... i ludzi łatwo potr?cić
Info do Zimy .....
zima będzie Ci już ... czas na wiosne
A prognozy na najbliższe dni nie s? najciekawsze... ma być w miarę pogodnie, ale zimno a nawet mroĽno (z temperatur? spadaj?c? nocami poniżej -10C ) za to za nieco więcej jak tydzień ma przyjć duże ocieplenie - oby tak się stało...
W Drozdowie już prawie 3 godziny prószy nieg, coraz większy i gęstszy, mimo, że temperatura = 0 st. C. Wczoraj o tej samej porze (patrz: zdjęcie) było dużo sympatyczniej pomimo niewielkiego mrozu.
Kraków dzisiaj jest niestety zasypany przez nieg Zrobiło się naprawdę zimno, a już mylałem, że zawita do miasta wiosna Tak fajnie sie zapowiadało w pi?tek A wystarczył jeden dzionek, aby nagle wszystko się zmieniło A może to też jest jednodniowy kaprys pogodowy Oby tak było......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum