FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Aura
Autor Wiadomość
juvenilis 
pij mleko!

Wysłany: 2005-01-27, 23:26   

W Łodzi rano -8 bylo. ?niegu całkiem sporo i caly czas trzyma mrozik.

Batman 

Wysłany: 2005-01-28, 13:48   

W Poznaniu wczoraj wieczorem prószyło całkiem nieĽle: w miecie napadało ok. 10 cm wieżego puchu, a w mojej okolicy 15cm. W radio podali że to najobfitszy opad w regionie, tej zimy.

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2005-01-28, 15:01   

w Kronie tez "zima czima" :mrgreen: ... mrozik jest rednio dziennie -10 .. niegu uuuuu nasypało - warunki do jazdy na rowerq oceniam na 4 ( im więcej niegu tym wyższa ocena w skali ocen jak w szkole :mrgreen: ) niestety - ja chory i narazie nie pomigam :(

Mgiełkooo - autka wygl?daj? jak zasypana bryka mojego s?siada :twisted: .. ale niegu nie ma aż tak dużo u nas :(

Przyznane tytuły: Tańczący z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

zwirek 

Wysłany: 2005-01-29, 00:41   

A w górach to dopiero jest niegu :!: Jak wracałem we rodę do domciu póĽnym wieczorkiem to wpadłem do metrowej zaspy i nie mogłem się ruszyć w żadn? stronę, a nieg cały czas sypał i do tego wiał mocny wiatr!! Na szczęcie się wykaraskałem z tej zaspy :D
Za to czwartek nie byl wcale gorszy!! Cały dzień z nieba prószyło i skończyło dopiero póĽno w nocy!! Ludzie narzekali na tak? sniegow? aurę, ale za to narciarze byli bardzo zadowoleni! Wyci?gi czynne od rana do póĽnej nocy i tak na okr?gło!! :-D Więc zapraszam do poszusowania we ferie!!
A dzisiaj w Krakowie okropny, prawie 20 - stopniowy mróz, oczywicie na minusie!! Nawet nie warto wybierać się na zewn?trz!! Szczypie w nos i w uszy....

mglaaa 
Suwałki

Wysłany: 2005-01-30, 19:49   

tamte zdjęcie to żart oczywiscie :twisted:

Teraz jest prawdziwe :)
ze spacerku dzisiaj..

30 stycznia 2005 .jpg
Plik ściągnięto 694 raz(y) 68.89 KB

Corvus 
moderator
..ichtio-mod...

Wysłany: 2005-01-30, 22:26   

a w Siedlcach jak? godzinę tamu zaczęło ładnie padać, powiem więcej, nawet sypać......jak tak popada do rana to nas całkiem zasypie :wink: :)

Batman 

Wysłany: 2005-02-01, 15:06   

A w Poznaniu temperatura dodatnia, wczoraj popadał deszcz i zmył nieg, a wieczorem zamarzło

Corvus 
moderator
..ichtio-mod...

Wysłany: 2005-02-03, 14:04   

dzisiaj w nocy w Siedlcach spadło ok 10cm niegu....wszędzie jest biało, drzewa onieżone....niestety jest ''na plusie''

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2005-02-03, 15:24   

a w Kronie niegu jest ohoho... migać na rowerku można jak sie chce :] niestety temp oscyluje w granicach -1 .. -2 w dzień co powoduje że nieg staje sie mokry i topi sie.. mam jednak nadzieje że nieg utrzyma się w Czarnorzecko-strzyżowskim PK bo tam wybieramy sie na KULIG w piatek :mrgreen: a że jest wyżej o jakies 200 metrów to może temp będzie niższa o 1.5 stopnia..... oby został nieg :]

Batman 

Wysłany: 2005-02-03, 15:44   

Cytat:
dzisiaj w nocy w Siedlcach spadło ok 10cm niegu....wszędzie jest biało, drzewa onieżone....niestety jest ''na plusie''

W Poznaniu podobnie, z t? drobn? różnic?, ze padało (sypało) wczoraj wieczorem -może z tej samej chmury sypało u mnie, a póĽniej u Ciebie, Corvus :roll: :8):

Corvus 
moderator
..ichtio-mod...

Wysłany: 2005-02-05, 16:34   

w Siedlcach dzisiaj cały dzień była piękna pogoda, nieżnie, mroĽno(-6) i słonacznie. Pogoda dopisała. :mrgreen:

[ Dodano: Nie Lut 06, 2005 10:19 ]
ale u nas przymroziło w Siedlcach....w nocy było -14st.C......................a ''hajerzy'' tak pal? w ciepłowni że się do kaloryfera dotkn?ć nie można.......... :twisted:

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2005-02-06, 12:35   

Corvus... cieniutko :P moja muka powiedziała że dzi o godzinie 6.45 na termometrze było -25 stopni :!: ... jak wstałem ( przed 9 ) było -21 (ach jak ja miło wspominam t? cyferke :mrgreen: :twisted: ) ... w Bieszczadach widocznoć IDEALNA - nawet 150 km... widać nie tylko Tatry ... ale i góry po stronie Ukraińskiej (beskid wschodni chyba :? )

zwirek 

Wysłany: 2005-02-07, 02:21   

A w Krakowie to dopiero ostro przymroziło w ten weekend :D W dzień to jeszcze temperaturka utrzymywała się w miarę na dobrym poziomie :!: Jak na zimę przystało i to na dodatek na pocz?tek lutego :!: Ale w nocy to dopiero hardcore :!: Mróz okropnie daje się we znaki, że wieczorem to strasznie niebezpiecznie wychodzić, nawet na wieczorne zakupy :D :wink: :!:

Ale jeli chodzi o pogodę w górach to tam temperatura spada do prawie - 30 stopni :!: Jeli kto wybiera się w tamte rejony niech zaopatrzy się w ciepł? odzież :!: Ja włanie tam będę spędzał ferie tego roku, więc mylę, że przed chłodem się obronię :mrgreen: Zapowiadaj? się naprawdę wspaniałe ferie :!:

juvenilis 
pij mleko!

Wysłany: 2005-02-07, 20:14   

W Łodzi też od niedzieli pogoda super. Słońce wieci non stop - żadnej chmurki nie ma i zimno... oj zimno :-D Dzisiaj rano -12 stopni a wczoraj ( w niedziele ) caly czas kolo -7 sie trzymalo.

Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Wysłany: 2005-02-07, 21:52   

Na południu bez zmian .... :/

Odpowiedz do tematu