Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
U mnie pada ale nic ciekawego żadnych burz i wichur...
To masz szczęście. U mnie wczoraj trąba powietrzna (tak powiedział tata, ja nie wyglądałam przez okno w czasie najgorszej burzy), drzew nałamało, zamiast drogi kałuża, na parkingu wody do kolan (zatkana kratka ściekowa). W nocy też burza była. Na szczęście dzisiaj woda spłynęła, nie pada, burzy nie widać. Ale to, co pokazują w telewizji, to koszmar - zerwane dachy domów, przewrócony autobus. Podobno to naprawdę była trąba powietrzna.
_________________ www.pajacyk.pl
jedno kliknięcie to 5 gr - niby niewiele, ale wszystko zależy od tego, ile osób kliknie...
Mówcie sobie, co chcecie, a ja jestem przeciw znacznikom nosowym!!!
U mnie burze dwa dni pod rząd (czyli piątek i sobota) o tej samej porze, od ok. 20.30 do 24.00 Błyskało się tak,że momentami było jasno jak w dzień,niedaleko mnie piorun strzelił w słup,ale ogólnie nie było jeszcze tak źle,tylko groźnie wyglądało.
w Siedlcach dzisiaj pierwszy jesienny przymrozek.... nawet całkiem, teraz na pierwszym piętrze -3°C
szyby w samochodach bialutkie.... będzie jutro rano skrobanie... musze wstać 5 min wczesniej
Ostatnio zmieniony przez Corvus 2008-11-17, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Podobno już za kilka dni ma być w całym kraju zimowo,temp nawet w dzień poniżej zera i opady śniegu.Wczoraj rano w Gniewie -1st. a wieczorem śnieg z deszczem.Może w końcu będzie normalna zima taka jak w roku 2005/06 kiedy Wisła zamarzła
Między błotami swój żywot prowadzi
Kulig, na długich przeto nogach chodzi.
Nie wdzięcznym, ale głośnym krzyczy głosem
Pokiwając na wsze strony nosem".
Mateusz Cygański
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum