Forum osi?gneło rozmiary "astronomiczne", zwłaszcza iloć tematów. Przybywa też kategorii.W zwi?zku z tym mam pytanie - czy istnieje możliwoć podł?czenia jakiego rodzaju wyszukiwarki pozwalaj?cej "szybko i przyjemnie" dotrzeć do tematów archiwalnych
Zwiększenie ilości znaków w nicku spowodowałoby niestety rozciągnięcie się całej kolumny
Ale zawsze możesz wstawić swoje imię i nazwisko (lub co tam chcesz) do "tytułu użytkownika" (6 pole od góry w Twoim profilu) - będzie się ono wyświetlało w tym miejscu, w którym ja mam "ludź od prądu". Możesz też imie i nazwisko wpisać do swego podpisu (będzie się wyświetlało pod każdym Twoim postem).
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Zainspirowany tfurcza biela powstala po dodaniu google na forum postanowilem zaproponowac male cos W zalaczeniu na szybko przygotowana prevka.
Gdyby to przeszlo to mozna byc zmieniac ten obrazek np. co miesiac i foto mogloby byc powiazane z pora roku za oknem. Co Wy na to? Kazdy moglby cos swojego podsylac i napewno mielibysmy ladne motywy do wrzucania.
No to ja mam kolejną presje zaczerpniętą z różnych serwisów
Fotka miniaturka, która zmieniałaby się losowo - a pobierana z albumu / innych zasobów .jpg forum. Po kliknięciu robiłaby się większa lub coś w ten deseń - np. na prawo od gugla - tam teraz tak pusto...
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum