FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
adminowi pod rozwagę
Autor Wiadomość
Pełek 
Jakub Pełka

Wysłany: 2007-02-08, 15:04   

Ale tylko na stronie głównej - na innych by zaśmiecało i spowalniało zdecydowanie prace F.

Przewodnik Beskidzki

orlik06 
ornitolog-piórolog

Wysłany: 2007-03-02, 13:31   

Nia da się powiększyć ilości niprzeczytanych postów.Bo od wczoraj przybyło mi ich 500 a chciałbym wszystkie czytać.PROSZę

Corvus 
moderator
..ichtio-mod...

Wysłany: 2007-03-02, 13:34   

nie bardzo kumam o co Ci chodzi............
tym bardziej wątpie by od wczoraj napisano 500 postów...... :?

jak Ci przybyło to czytaj, jeśli chcesz wszystkie "przerobić".......

Heimik 
Młody ornitofan

Wysłany: 2007-03-02, 20:30   

Drlogi Corvus'ie ja tez jestem za powiększeniem tej liczby... wystarczy dwa dni na forum nie byc... :/

Stokrotka 
starczok

Wysłany: 2007-03-02, 20:34   

Heimdall napisał/a:
Drlogi Corvus'ie ja tez jestem za powiększeniem tej liczby... wystarczy dwa dni na forum nie byc... :/

dokładnie!ja wole nie wiedzieć co mnie ominęło przez ferie jak 2 tyg nie zaglądałam tutaj:(

Corvus 
moderator
..ichtio-mod...

Wysłany: 2007-03-02, 23:40   

to chyba jestem nie na bieżąco...
....bo kiedyś to mogło być i 5000 nie przeczytanych postów......

teraz dochodzi do 500 i jest zachowywane tylko ostatnie pięć stówek?????

orlik06 
ornitolog-piórolog

Wysłany: 2007-03-03, 07:55   

O to mi własnie chodziło.

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Wysłany: 2007-03-03, 14:44   

Corvus napisał/a:
....bo kiedyś to mogło być i 5000 nie przeczytanych postów......
kiedyś wujku Corvusie :roll: :(

Przyznane tytuły: Tańczący z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

Pawelele 

Wysłany: 2007-04-27, 12:36   

Słuszna uwaga Kamil :idea: - z tym, że obecnie większość kolorowych jest poza sieciunią, a scalenie wszystkiego to będzie trudna sprawa...
prędzej już podział na "sprzęt do wabienia", "wabienie" (tu może sowy i reszta świata) :]

kamil kowalski 
^FaZa^

Wysłany: 2007-04-27, 12:59   

Od poniedziałku do piątku jestem przed kompem od ok 8:00 do 16:00
Niech mi dadzą moda na jeden dzień to poscalam to wszystko - Bo bałagan jest niesamowity - ewentualnie niech te ciekawsze tematy poprzyklejają - bo beznadziejnie jest szukać przez 50 stron forum (Wyszukiwarka szwankuje - przynajmniej mi) - Jak by był większy porządek to nawet całe forum zajęło by mniej miejsca na serwerze i było by też mniejsze obciążenie serwera - a Tu 5 milionów tematów z których nikt nie korzysta - bo nie chce się szukać :|

Ja na naszym forum rozwiązałem problem tak - Wszystko ciekawsze przyklejam albo daje kolor (w przyklejonych - niebieski to opisy , zielony to arty- zwykłe posty na czerwono to ciekawsze albo często odwiedzane tematy.) np.: http://www.forum.woliera.com/viewforum.php?f=44
Ewentualnie opcja spisu treści tylo to by było bardzo czasochłonne http://www.forum.woliera.com/viewtopic.php?t=1284

Jeśli Juz teraz nie zacznie się segregować tego forum to za jakiś czas nikt tu sie nie połapie :|

Proszę o Przeniesienie mojego postu i postu Pawelele do http://forum.przyroda.org...e-vt1787,15.htm

Hubert 
moderator
Szef

Wysłany: 2007-04-27, 13:15   

Tak BTW, to lepiej pisać w innym temacie, zamiast dodawać na końcu, że się prosi o przeniesienie.

Kruk odrzecze: Nigdy więcej!!

Strona przyrodnicza "Dziewięćsił"
browsehappy.pl

Kejbii 
moderator

Wysłany: 2007-04-27, 23:36   

kamil kowalski napisał/a:
Niech mi dadzą moda na jeden dzień to poscalam to wszystko - Bo bałagan jest niesamowity - ewentualnie niech te ciekawsze tematy poprzyklejają

To spisek :evil: ! Jest dobrze, jak jest ! Uważam nawet, że być może zbyt dużo jest wątków przyklejonych; czy aby - gdzieniegdzie - nie odciskają się w ich wyborze indywidualne preferencje i sympatie "przyklejających" (np. ten Al`owy "NAJ-forumowicz - po kiego to :roll: , przecież to krotochwila :idea: ). NIE WIDZĘ ŻADNEGO BAŁAGANU NA FORUM, A DOŚĆ DŁUGO NA NIM JUŻ SIEDZĘ :] Jeśli komuś za dużo "śmieciowych" wątków to proszę się zapoznać z możliwością nadawania im cechy nieśledzonych (ja tą opcją właśnie ze smakiem porządkuję "moje" forum) :idea:

Pełek 
Jakub Pełka

Wysłany: 2008-07-12, 22:40   

Raczej sugestia, a wpisana tu bo nie znalazłem tematu.
Taka myśl by w Ptasim pogotowiu niejako w tytułowym poście umieścić "przykleić" adresy klinik ptasich, przepis na mieszankę białkową, zalecenia w skrócie - gołąbek, jerzyk, skrzydełko, osłabienie, pisklak... takie tam pomysły. Na zasadzie FAQ . Oczywiście wiele osób będzie pytać dalej, ale taka zebrana info pozwalałaby unikać przeglądania czasem setek postów by znaleźć potrzebną informację. Co wy na to??

Przewodnik Beskidzki

BeaJolKa 

Wysłany: 2008-07-12, 23:10   

jak najbardziej :oki: bo nie wiem już ile razy wklejełam te przepisy i udzielałam tych samych rad :roll: właściwie wszystko można przeczytać :roll: tyle tylko, że każdemu wydaje się, że jego ptaszek i przypadek jest inny i otrzyma inne rady. Częściowo tak jest!
Takie pogotowie jest już zrobione na forum do którego jest link w mojej stopce, ale mimo wszystko i tam zakładane są wątki dotyczące indywidualnych przypadków i tak też indywidualnie są traktowane. :]

Pełek 
Jakub Pełka

Wysłany: 2008-07-13, 11:31   

BeaJolKa, Jeśli by było przyzwolenie kolorowych to chętnie pomógłbym coś takiego ułożyć i może dorzucić do działów tak jak drapologia czy siewkologia.... zasadniczo do akademii.... ?

Przewodnik Beskidzki

Odpowiedz do tematu