Drlogi Corvus'ie ja tez jestem za powiększeniem tej liczby... wystarczy dwa dni na forum nie byc...
dokładnie!ja wole nie wiedzieć co mnie ominęło przez ferie jak 2 tyg nie zaglądałam tutaj:(
_________________ Niektórzy ludzie mają wielkie, inni małe marzenia.Nieważne jakie masz Ty, ważne jest, żebyś nigdy nie przestał marzyć.
http://stokrotka.mojegory.com.pl/
Słuszna uwaga Kamil - z tym, że obecnie większość kolorowych jest poza sieciunią, a scalenie wszystkiego to będzie trudna sprawa...
prędzej już podział na "sprzęt do wabienia", "wabienie" (tu może sowy i reszta świata)
Od poniedziałku do piątku jestem przed kompem od ok 8:00 do 16:00
Niech mi dadzą moda na jeden dzień to poscalam to wszystko - Bo bałagan jest niesamowity - ewentualnie niech te ciekawsze tematy poprzyklejają - bo beznadziejnie jest szukać przez 50 stron forum (Wyszukiwarka szwankuje - przynajmniej mi) - Jak by był większy porządek to nawet całe forum zajęło by mniej miejsca na serwerze i było by też mniejsze obciążenie serwera - a Tu 5 milionów tematów z których nikt nie korzysta - bo nie chce się szukać
Ja na naszym forum rozwiązałem problem tak - Wszystko ciekawsze przyklejam albo daje kolor (w przyklejonych - niebieski to opisy , zielony to arty- zwykłe posty na czerwono to ciekawsze albo często odwiedzane tematy.) np.: http://www.forum.woliera.com/viewforum.php?f=44
Ewentualnie opcja spisu treści tylo to by było bardzo czasochłonne http://www.forum.woliera.com/viewtopic.php?t=1284
Jeśli Juz teraz nie zacznie się segregować tego forum to za jakiś czas nikt tu sie nie połapie
Niech mi dadzą moda na jeden dzień to poscalam to wszystko - Bo bałagan jest niesamowity - ewentualnie niech te ciekawsze tematy poprzyklejają
To spisek ! Jest dobrze, jak jest ! Uważam nawet, że być może zbyt dużo jest wątków przyklejonych; czy aby - gdzieniegdzie - nie odciskają się w ich wyborze indywidualne preferencje i sympatie "przyklejających" (np. ten Al`owy "NAJ-forumowicz - po kiego to , przecież to krotochwila ). NIE WIDZĘ ŻADNEGO BAŁAGANU NA FORUM, A DOŚĆ DŁUGO NA NIM JUŻ SIEDZĘ Jeśli komuś za dużo "śmieciowych" wątków to proszę się zapoznać z możliwością nadawania im cechy nieśledzonych (ja tą opcją właśnie ze smakiem porządkuję "moje" forum)
Raczej sugestia, a wpisana tu bo nie znalazłem tematu.
Taka myśl by w Ptasim pogotowiu niejako w tytułowym poście umieścić "przykleić" adresy klinik ptasich, przepis na mieszankę białkową, zalecenia w skrócie - gołąbek, jerzyk, skrzydełko, osłabienie, pisklak... takie tam pomysły. Na zasadzie FAQ . Oczywiście wiele osób będzie pytać dalej, ale taka zebrana info pozwalałaby unikać przeglądania czasem setek postów by znaleźć potrzebną informację. Co wy na to??
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
jak najbardziej bo nie wiem już ile razy wklejełam te przepisy i udzielałam tych samych rad właściwie wszystko można przeczytać tyle tylko, że każdemu wydaje się, że jego ptaszek i przypadek jest inny i otrzyma inne rady. Częściowo tak jest!
Takie pogotowie jest już zrobione na forum do którego jest link w mojej stopce, ale mimo wszystko i tam zakładane są wątki dotyczące indywidualnych przypadków i tak też indywidualnie są traktowane.
BeaJolKa, Jeśli by było przyzwolenie kolorowych to chętnie pomógłbym coś takiego ułożyć i może dorzucić do działów tak jak drapologia czy siewkologia.... zasadniczo do akademii.... ?
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum