FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: krotom
2008-03-05, 07:39
ptasie imprezy nad Wisłą
Autor Wiadomość
Tony 
Plover-man

Wysłany: 2005-09-18, 13:27   

Ja byłem wczoraj na sprz?taniu Cypla i było bardzo miło. 2 paĽdziernika zapowiada się bardzo fajna impreza - obserwacje ptaków Portu Czerniakowskiego z pokładu łodzi "Stwora". Bliższe informacje niefługo w dziale "Warszawskie obchody Dni Ptaków"

Kejbii 
moderator

Wysłany: 2005-09-19, 21:32   

Z tygo statku...wilane gatuneczki..może być ciekawe...gratulacje, Tony :razz:

Diafora 
moderator

Wysłany: 2005-09-20, 06:01   

Podczas sprz?tania znalazłam komplecik butelek z lat prawdopodobnie 40 :grin: s? całe tylko się czyszcz? włanie, kto inny wykopał rosyjski hełm :shock: znalazło się też pare pocisków. Super sprawa takie porz?dki potem ogl?dałam ostatnie podmostowe projekcje, jednak Przemek się upiera zeby w przyszłym roku było takie kino pod mostowe od maja, byłabym zachwycona, bo filmy podobały mi sie bardzo, szkoda ze tak mało Warszawiaków przyszło skorzystać, w zasadzie w ostatnie dni projekcji siedziało tam stado napędzone przezemnie :D całe 10 do 15 osób :8): Tony sie nie zdecydował :roll: ja wracałam sama na szmulki i jako mi to nie przeszkadzało :]

ah Kej... ten "Statek" to jest włanoręcznie przez fundacje zrobiona 9 metrowa ŁódĽ :grin: ja się zaopatrze w kapok zanim na to wsi?de z gromad? innych ludzi :8): Znaczy sam Stwora jest solidna, tylko nie wiem jak to bedzie kiedy się na pokładzie zagęci :wink:

Tony 
Plover-man

Wysłany: 2005-09-20, 19:37   

Tak, Tony okazał się cykorem i przyszedł pogadać z Przemkiem po jasnoku. Za samotny powrót na Szmulki wielki :res: dla Diafory.
Przypuszczam KB, że nie będzie aż tak fajnie - łódĽ musiałaby mieć silnik, żeby pływać pod pr?d, więc 2 paĽdziernika w Porcie z wodnych ptaków będ? pewnie tylko krzyżówki i mewy, chociaż jak ja byłem na sprz?taniu, to grupka osób widziała 2 czaple białe.

Diafora 
moderator

Wysłany: 2005-09-21, 04:15   

To jest mój dom, nie po to tu mieszkam żeby gryĽć ciany :? Jak chce gdzie ić to ide :8): Chodziłam do podmostowego kina przez 6 dni i nie żałuje ani jednego :D Po to kto to robi żeby kto to ogl?dał :grin: Jeli terminy nie bed? kolidować, to i na ptaki wilane przyjde. Jeszcze jaki rajd rowerowy się szykuje, ale to już na pewno mi się z czym skrzyżuje na przykład z wypadem na południe :]

Odpowiedz do tematu