Ja byłem wczoraj na sprz?taniu Cypla i było bardzo miło. 2 paĽdziernika zapowiada się bardzo fajna impreza - obserwacje ptaków Portu Czerniakowskiego z pokładu łodzi "Stwora". Bliższe informacje niefługo w dziale "Warszawskie obchody Dni Ptaków"
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Podczas sprz?tania znalazłam komplecik butelek z lat prawdopodobnie 40 s? całe tylko się czyszcz? włanie, kto inny wykopał rosyjski hełm znalazło się też pare pocisków. Super sprawa takie porz?dki potem ogl?dałam ostatnie podmostowe projekcje, jednak Przemek się upiera zeby w przyszłym roku było takie kino pod mostowe od maja, byłabym zachwycona, bo filmy podobały mi sie bardzo, szkoda ze tak mało Warszawiaków przyszło skorzystać, w zasadzie w ostatnie dni projekcji siedziało tam stado napędzone przezemnie całe 10 do 15 osób Tony sie nie zdecydował ja wracałam sama na szmulki i jako mi to nie przeszkadzało
ah Kej... ten "Statek" to jest włanoręcznie przez fundacje zrobiona 9 metrowa ŁódĽ ja się zaopatrze w kapok zanim na to wsi?de z gromad? innych ludzi Znaczy sam Stwora jest solidna, tylko nie wiem jak to bedzie kiedy się na pokładzie zagęci
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Tak, Tony okazał się cykorem i przyszedł pogadać z Przemkiem po jasnoku. Za samotny powrót na Szmulki wielki dla Diafory.
Przypuszczam KB, że nie będzie aż tak fajnie - łódĽ musiałaby mieć silnik, żeby pływać pod pr?d, więc 2 paĽdziernika w Porcie z wodnych ptaków będ? pewnie tylko krzyżówki i mewy, chociaż jak ja byłem na sprz?taniu, to grupka osób widziała 2 czaple białe.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
To jest mój dom, nie po to tu mieszkam żeby gryĽć ciany Jak chce gdzie ić to ide Chodziłam do podmostowego kina przez 6 dni i nie żałuje ani jednego Po to kto to robi żeby kto to ogl?dał Jeli terminy nie bed? kolidować, to i na ptaki wilane przyjde. Jeszcze jaki rajd rowerowy się szykuje, ale to już na pewno mi się z czym skrzyżuje na przykład z wypadem na południe
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum