Wysłany: 2004-03-02, 08:18 Ptasiarze - mieszkańcy Warszawy i okolic
Szukam chętnych na wspólne wędrówki, głównie w niedziele czasami w soboty. W sumie chodzę już ci?gle po tym samym terenie, a może obok też jest co ciekawego. Chodzi mi też o wymianę dowiadczeń, poznanie sprzętu jakim się posługuj? inni itp. Jeli byliby chętni to proszę o informację na priva. Chodzi mi o zgromadzenie nr tel. aby się można było łatwo umawiać ma wpady w teren, czy też konsultować jakie zagadnienia.
Już mylałem, że będzie nowa Banda Czworga (ciekawe czy jeszcze ktos pamięta co to znaczy), ale wygl?da na to, że będzie nas więcej.
Szybszy ja jestem otwarty na propozycje, może być niespodzianka.
ha ha ha moim zdaniem z duetu Anem-Kessy byłby niezły prezydent... taki regulamin konkursu wymóżdżyli jakiego całemu stadu posłów razem wziętych nigdy by sie nie udało
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum