FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: krotom
2008-03-05, 07:22
Ptasiarze - mieszkańcy Warszawy i okolic
Autor Wiadomość
Szybszy 

Wysłany: 2004-03-04, 21:25   

krotom napisał/a:
Szybszy napisał/a:
http://www.lisnaprezydenta.pl

ha ha ha moim zdaniem z duetu Anem-Kessy byłby niezły prezydent... taki regulamin konkursu wymóżdżyli jakiego całemu stadu posłów razem wziętych nigdy by sie nie udało :res:

Pomylałem że biedny ten lis - daj? mu szczepionkę, a póĽniej do niego strzelaj? z różnych Walterów :mrgreen: to niech sobie chociaż norkę wedle Traktu Królewskiego znajdzie, tam na skarpie wilanej będzie miał dobrze :P

Szybszy 

Wysłany: 2004-03-05, 22:45   

Jutro skoro wit silna reprezentacja Forum w liczbie czterech samców w szacie zimowej udaje się na rozpoznanie terenu. Jutro też w teren rusza autobusem wycieczka OTOPu - miejmy nadzieję, że patrz?c w niebo nas nie rozdepcz? :mrgreen:

Rey 
moderator

Wysłany: 2004-03-05, 22:55   

Szybszy dostałe takiego przypieszenia że nie napisałe gdzie się wybieracie na to rozpoznanie terenu :wink: :?:

Hubert 
moderator
Szef

Wysłany: 2004-03-06, 21:15   

Rey napisał/a:
Szybszy dostałe takiego przypieszenia że nie napisałe gdzie się wybieracie na to rozpoznanie terenu :wink: :?:

Raczej gdzie się nie wybralimy... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kruk odrzecze: Nigdy więcej!!

Strona przyrodnicza "Dziewięćsił"
browsehappy.pl

Szybszy 

Wysłany: 2004-03-08, 16:01   

Rey napisał/a:

A sk?d ja wiem kto Ty, wypytujesz się, a sam nie deklarujesz że chcesz doł?czyć? Może jeste członkiem Radykalnej Akcji Zwalczania Wcibskich Obserwatorów Ptaków? :wink:

Krótki opis naszej wycieczki jest w Ptaki: 300 kormoranów...

Rey 
moderator

Wysłany: 2004-03-08, 16:07   

Szybszy napisał/a:
Rey napisał/a:

A sk?d ja wiem kto Ty, wypytujesz się, a sam nie deklarujesz że chcesz doł?czyć? Może jeste członkiem Radykalnej Akcji Zwalczania Wcibskich Obserwatorów Ptaków? :wink:

Chętnie bym się wybrał ale niestety bardzo rzadko mam czas aby się gdzie pojechać :cry: . A pytam się z ciekawoci, bo jeli już nawet znajde troche czasu to raczej starcza tylko na jakie bliskie okolice :( .

Szybszy 

Wysłany: 2004-03-08, 16:18   

Rey napisał/a:
Szybszy napisał/a:
Rey napisał/a:

Chętnie bym się wybrał ale niestety bardzo rzadko mam czas aby się gdzie pojechać :cry: . A pytam się z ciekawoci, bo jeli już nawet znajde troche czasu to raczej starcza tylko na jakie bliskie okolice :( .

Popołudniowe wypady w tygodniu też wchodz? w grę więc daj znać - wylę Ci telefon na pm.

darek mińkowski 

Wysłany: 2008-04-14, 13:33   

Czy możecie coś bliższego powiedzieć o obserwacjach na łąkach jaktorowskich?
Jakieś szczegóły odnośnie miejsc, itp.
Pozdrawiam i z góry dziękuje.

Odpowiedz do tematu