FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Ptaki niewinne
Autor Wiadomość
zgoorek 
z Górek

Wysłany: 2008-03-04, 13:05   Ptaki niewinne

Witam.
Zaglądam tu z rzadka, jednak widzę, że stało się coś dziwnego: w Centralnej Polsce nie ma już Ptasiarzy...
Ja nawet rozumiem, że ktoś kogoś uraził, że nastapiło jakieś niporozumienie. :blabla: Ale daty ostatnich wpisów są niepokojące: lata minęły od początku sporu!
Idzie nowa wiosna, na Mazowsze również przylatują ptacy - chciałoby się o tym z kimś pogadać...
Wczoraj zrobiłam fotkę żurawia - jest na stronie Ptasia.Gazetka.EU w blogu Ptaki Moje :)
Zapraszam.

xhardcorex 
Jerzy Jeż

Wysłany: 2008-03-04, 13:14   

O co w tym chodzi :?: To jakiś spam :?:
Zjawiasz się znikąd i piszesz jak natchniona poetka, do mnie to nie dociera, więc poproszę o wyjaśnienia :roll:

Namor 

Wysłany: 2008-03-04, 13:20   

zgoorek napisał/a:
Ptaki niewinne
jak to niewinne??? Gdyby były tak ciekawe jak nad Biebrza, morzem lub Śląsku, to byśmy pisali.

A tak na serio to większość mazowieckich ptasiarzy pisze [i to dość dużo na] na liście dyskusyjnej
m-s-to@googlegroups.com
Piszą tam również ludzie z poza regionu i nie jest to oczywiście związane z członkostwem w M-ŚTO ;)

xhardcorex 
Jerzy Jeż

Wysłany: 2008-03-04, 13:24   

zgoorek napisał/a:
Zaglądam tu z rzadka, jednak widzę, że stało się coś dziwnego: w Centralnej Polsce nie ma już Ptasiarzy...
Może najpierw się przedstaw, to się okaże, że się znamy z terenu.
My z Romanem trochę inne wrażenie odnosimy, wg mnie na Mazowszu ptasiarzy na pęczki ;)

R_Michal 
Riot!

Wysłany: 2008-03-05, 12:42   

Może koleżance chodziło chyba o to, że większość postów w wątku mazowieckim ma daty coś koło 3 lata temu. Wg mnie to kompletna klapa, że ktoś takie wątki tu wrzucił bo faktycznie trąci to muzealnością :/

Namor 

Wysłany: 2008-03-05, 14:25   

R_Michal napisał/a:
Wg mnie to kompletna klapa, że ktoś takie wątki tu wrzucił bo faktycznie trąci to muzealnością :/
Niestety tematy zostały urwane - najczęściej przeniesiono tylko 1 stronę dla tego wydaja się dawno nieaktualne. Pytanie gdzie się podziała reszta.

zgoorek 
z Górek

Wysłany: 2008-03-09, 22:58   

Jak zauważyli koledzy - lista wyraźnie miała dużą lukę, co było dla mnie niezrozumiałe. Dziękuję za objaśnienia.
xhardcorex napisał/a:
O co w tym chodzi :?: To jakiś spam :?:
Zjawiasz się znikąd i piszesz jak natchniona poetka, do mnie to nie dociera, więc poproszę o wyjaśnienia :roll:

Wypełniłam wszystkie rubryki - nie jestem ani anonimem, ani z nikąd i piszę jak umiem.
Pozdrowienia

Odpowiedz do tematu