Witam.
Zaglądam tu z rzadka, jednak widzę, że stało się coś dziwnego: w Centralnej Polsce nie ma już Ptasiarzy...
Ja nawet rozumiem, że ktoś kogoś uraził, że nastapiło jakieś niporozumienie. Ale daty ostatnich wpisów są niepokojące: lata minęły od początku sporu!
Idzie nowa wiosna, na Mazowsze również przylatują ptacy - chciałoby się o tym z kimś pogadać...
Wczoraj zrobiłam fotkę żurawia - jest na stronie Ptasia.Gazetka.EU w blogu Ptaki Moje
Zapraszam.
_________________ Ptasia.Gazetka.EU + blog "Ptaki moje"
jak to niewinne??? Gdyby były tak ciekawe jak nad Biebrza, morzem lub Śląsku, to byśmy pisali.
A tak na serio to większość mazowieckich ptasiarzy pisze [i to dość dużo na] na liście dyskusyjnej
m-s-to@googlegroups.com
Piszą tam również ludzie z poza regionu i nie jest to oczywiście związane z członkostwem w M-ŚTO
Może koleżance chodziło chyba o to, że większość postów w wątku mazowieckim ma daty coś koło 3 lata temu. Wg mnie to kompletna klapa, że ktoś takie wątki tu wrzucił bo faktycznie trąci to muzealnością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum