Hej,
mijają 3 lata od ostatniego Walnego KULINGa - stąd powodowana statutem konieczność zwołania tej imprezy Żeby jednak nie gonić tych z nas, co zechcą zrobić frekwencje na tym wiekopomnym spotkaniu, po próżnicy - postanowilismy pogodzić przyjemne z pożytecznym
W sobotę 1.12.2007 gdzieś w Olsztynie, o godzinie porannej odbędzie się Walne KULINGa.
W programie:
- dyskusja nad przyjęciem (lub nie) sprawozdań za lata 2005 i 2006
- wybory nowego Zarządu
- zmiany w Statucie (m.in. rozszerzenie celów działania, doprecyzowanie procedur)
Ale to nie potrwa zbyt długo, po czym nastąpi MECZ!!
Trójbój (kosz+siata+noga) z naszą stałą ekipą sparingową - mianowcie ZTP czy jak się tam aktualnie nazywają
Propozycja daty jest jeszcze lekko wstępna - ale od pewnego czasu wysyłamy balony próbne i nikt nie rozdziera szat, więc pewnie się ten termin utrzyma.
Oczywiście i piątek i sobota wieczór pozostaja do naszej dyspozycji
To se termin wybraliście...
W święta... słyszałem o tym meczu juz od opiekuna koła zoologów na Uniwerku Olsztyńskim - mym zacnym
Święta... jade do domu... i znowu mnie ominie... ech.... niech Was gęś kopnie
No widać młodziak nie zrozumiał.... no to jeszcze raz.
Przymiotnik od nazwy miejscowości piszemy małą literą jak np warszawski, olsztyński, brodnicki... wyjątkiem są nazwy własne oczywiście. Tak więc o Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim (nazwa własna) możemy napisać wyłącznie 'olsztyński' a nie 'Olsztyński' jak napisałeś.
Hej,
a jednak spływające informacje czynia mało prawdopodobnym aby w podanym wy zej terminie mogło dojść do rzeczonych wydarzeń.
W tej chwili analizowany jest weekend 7/8.12...
o wyniku negocjacji poinformujemy najszybciej jak się da...
pozdrawiam
Szymon
Jezu... ja mam w piątek urodziny.... a potem Wy.... oj sie bedzie działo, oczywiście przybede, jeśli tylko moga posłuchac i popatrzec ludzie spoza Kuling'a i ZTP
jeśli tylko moga posłuchac i popatrzec ludzie spoza Kuling'a i ZTP
Taaa... nikt, kto miał kontakt z naszą sektą nie pozostaje obojętny, więc jak posłuchasz i popatrzysz, to są dwie możliwości:
1. sam będziesz chciał, żeby Cię "wciągnąć na członka"
2. albo odsądzisz nas od czci i wiary, wystąpisz o nałożenie ekskomuniki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum