Co do lokalizacji spotkań wszelkich:
- spotykamy się o 9:00 w Katedrze Zoologii UWM, dokładnie ul. Oczapowskiego 5; sala 094 (niski parter). Jeśli będzie nas dużo - to przeniesiemy się w inne, z góry upatrzone miejsce.
- mecz 11:00 w hali sportowej w Kortowie.
- spotkanie przy wodzie mineralnej dla zwycięzców i na otarcie łez przegranych najprawdopodobniej gdzieś w Kortowie - w tym temacie działa Achil.
ach zoologia, czyżby to tam, gdzie studiwałem swego czasu ?
Jutro wrzucę na strone wszystkie info i kto się zgłosił. Dziś ważniejsze były ptaki
pozdrawiam
Szymon
no powoli działam w sprawie imprezki, tylko musiałbym wiedzieć o której mniej więcej zaczniemy obrady barowe. 17? 18? 19?
no jak o 14 koniec meczu, 2-3 h na obiadek, leczenie kontuzji, pierwszą drugą i pozostałe pomoce medyczne, to wychodzi że tak ok 17 knajpka?
z kortowskich lokali to sumer i eden są najbardziej oswojone i zaprzyjaźnione, (Safe już wstępnie urabiałem).
no i musimy - Lucek z Dawidem i mną wiedzieć kiedy przyjeżdżają ludziki coby podzielić na grupy sypialniane;-) no i ile was będzie?
pozdro
Achil
Achil
pracuję nad tym, może dziś może jutro cos powieszę i to zmobilizuje ludzi do intensywniejszego zgłaszania się
pozdrówka
Szymon
PS. Podsumowaliśmy dzis i (oby) rozliczyliśmy kaczy projekt edukacyjny , wczoraj poszły nwe kosztorysy dla pac w UW, jutro do WFOŚ wniosek o liczenia zimowe. Jest więc co robić - stąd moja zwłoka.
A nie mówiłem Ja przyjadę do Olsztyna w piątek 7 grudnia, w związku z czym będę czekał na info ws tego, gdzie też się na noc można zamelinować
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Achil,
kończe szykowac listę zgłoszonych - i tak sobie myślę, ze knajpka w piątek wieczorem może być równie kluczowa Trzeba tylko uważać i się nie przetrenować
Szymon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum