UG daje salę na Sobieskiego od 8 do 10. To chyba nie do przyjęcia... Napiszcie zresztą, mamy czas do namysłu do piątku,
sale w szkołach w okolicy Legionów czy MIR trzeba wcześniej zlustrować i powoli się za to bierzemy. Ale wymysliłem, że możemy całość spraw (włącznie z Walnym, które nie potrwa więcej niż 15-20') odpekać na sali i wtedy trzeba znaleźć coś fajnego koło dowolnej SKM i już.
Wielkie dzięki dla Kuby Typiaka, sporo mi pomaga.
Termin już ostateczny, tydzień późniejliczenie, a dwa tyg. potem święta
Pozdrawiam
Szymon
Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie KULINGa, zwołanego z powodu konieczności przyjęcia sprawozdań (finansowego i merytorycznego) za 2007 rok odbędzie się w:
Szkoła Podstawowa Nr 88
(Zespół Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego Nr 25)
80-690 Gdańsk - Świbno, Boguckiego 44
pierwszy termin: 8.03.2008 o godzinie 11:00
drugi termin: 8.03.2008 o godzinie 14:00
a pomiędzy jest mecz (boisko 560m, będzie siatka do siatki, ale musimy mieć piłki).
Niestety wszyscy moi ludzie z Olsztyna nie przyjadą
będzie natomiast mój kolega z roku w ramach wzmocnienia zespołu!
Co do piłek to narazie lipa z załatwieniem jakichkolwiek!
Będę kombinował dalej ale nie wiem co z tego wyjdzie.
Troche pomarudzę - lokalizacja mnie zabiła...
W sprawie pilek: jakby co postaram sie jakies pozyczyc ze szkoly, choć prawde mówiac jestem sceptycznie nastawiony do pory meczu (marzyly mi sie KOLOSY w sobotę), no i czy rzeczywiście będzie tyle ekipy żeby rozegrać coś sensownego... ta cisza mnie przeraża.
pozdrawiam Cezar
No to trochę pograliśmy. Zrobiliśmy przegląd kadr i wnioski są takie, że trza trenować, ale nadzieja jest...
Chwała:
Luckowi za reprezentowanie Olsztyna (i rodziny, a Ola była na trybunach!),
Zaniewowi, że ruszył z Przebendowa,
Gerardowi, że wbił kilka główek do naszej bramki,
Nagórowi, że nie uląkł się żadnego strzału,
jego (i naszemu już ) koledze za podniesienie poziomu- imię mi uleciało po wzięciu świdrujacego czaszkę prysznica-
Ani G., za piękne asysty, mimo paluszka,
Szymonowi za przygotowanie kondycyjne (biega , biega Prezes wieczorami),
Matowi i Pietrkowi - stara gwardia nie rdzewieje,
Mikremu i Adamowi - za potwierdzenie, że Specjal lepszy od isostara,
i...
kurde to już nikogo więcej nie było???
pozdrawiam Cezar
Hej,
kolega to Mateusz
Cezary tez się nieźle sprawił, ale zamiast pochwał kilka słów o samym meczu. Miał on bowiem przebieg najlepszy z możliwych. Tradycyjny moznaby rzec.
Z powodu braku załogantów podzielilismy sie inaczej.
Ekipa zameldowana w Pomorskim kontra reszta Świata.
Po pierwszym laniu jakie atochtoni sprawili przyjezdnym w kosza można było mieć wątpliwości co do sprawiedliwości podziału (36:15).
Ale już siatka sromotnie przegrana przez autochtonów (3:0) wyrównała bilans.
O wszystkim miała zdecydowac noga. Ustalilismy czas gry na 2x20'. Była rzeź. Zakończylo się wynikiem 12:11!!! Zawodnicy zczołgiwali się z boiska i nawet ciasto nie pomogło
Pozdrawiam
Szymon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum