FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Walne i mecz
Autor Wiadomość
szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-01-31, 21:57   

Hej
czyli to musi być weekend przedliczeniowy - ok. 8.03
a ekipie olsztyńskiej bardziej pasuje dzień weekendowy czy roboczy?
Pozdrawiam
Szymon

mender 

Wysłany: 2008-01-31, 22:10   

Weekend, ale wypowiadam się za siebie tylko :]

LKL 

Wysłany: 2008-01-31, 22:20   

Mi pasuje - no prawie. W tym czasie zaplanowałem spotkanie w Kościerzynie (dość blisko) i jakoś muszę to pożenić. Najbardziej pasowałoby mi sobotnie przedpołudnie (meczyk a potem dalej na Kaszuby...). Dla mnie mógł by być też nawet piątek (07.03).
Pozdrawiam
Lucjan

Heimik 
Młody ornitofan

Wysłany: 2008-02-01, 02:54   

Koło ornitlogiczne z UWM wybiera sie na Hel na 99% 29 lutego i chcemy posiedziec do 2 marca, luźno sugerując może dało by rade to jakoś zgrać razem?

nagor 

Wysłany: 2008-02-10, 20:35   

Ja również byłbym za tym aby mecz i walne byłoby np 08.03, ale jak będzie tydzień wcześniej nie będę narzekał.

szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-02-12, 19:25   

Hej,
Walne i mecz odbęda się 8.03.2008
szczegółowa godzina zostanie podana jak ustalimy miejsce. Na razie mam propozycje MIR + sala u Jezuitów (niedaleko od MIR), ale za 244 zł (3h).
To by było np. 9-9:45 walne i 10:00-13:00 mecz. Ale to tylko wstępna propozycja.
Można sobie pobyt pożenić z kolosami w Gdyni (6-8.03).
Ale może da się cś na UG albo PG wysępić za mniej? - szczególnie w kwestii sali gimnastycznej? Wtedy Walne możnaby na Legionów zrobić.
Jakieś propozycje?
Pozdrawiam
Szymon

LKL 

Wysłany: 2008-02-12, 22:36   

Mi pasuje :oki:
do ok. czternastej mam czas, potem ruszam dalej (mam nadzieję, że o własnych siłach :) ).
Pozdrawiam
Lucjan

AGS 

Wysłany: 2008-02-13, 10:28   wynajem sali

Niedaleko MIR sa przynajmniej 2 szkoly do wyboru - obie przy ul. Wolności SPnr2 im. Gdyńskich Kolejarzy - sala mała ale może wystarczy - i L.O. nr 2 nieco wyżej na tej samej ulicy - z większą salą i dodatkowo ławeczki dla rezerwowych oraz przyzwoite szatnie. Myślę, że w każdej z tych szkół będzie taniej niż u Jezuitów. Tylko trzeba dowiedzieć się czy 8.03 sale są wolne. Z tego, co mi wiadomo, to są dość obłożone - do L.O. ostatnio chodzę na siatkę, tam (pewnie jak wszędzie) spisuje się umowę.

szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-02-13, 10:43   

Hej,
W II LO sala kosztuje 40 zł/h i 8.03 jest możliwe od 12.30 do oporu. Trochę późno. POza tym ja tam nie bylem, ale wg osoby z którą rozmawiałem "3 osoby to już tłok" i w nogę za bardzo sie nie da pograć...
do podstawówki zaraz zadzwonię.
Pozdrawiam
Szymon

AGS 

Wysłany: 2008-02-13, 21:29   

Szymon
To w podstawówce sala jest mniejsza. Nie wiem, czy w LO jest więcej sal gimnastycznych niż ta, na której ja gram, ale w nogę powinno dać się tam zagrać. Zresztą masz bliziutko i możesz się sam ocenić. Godzina 12:30 to inna sprawa.

AGS 

Wysłany: 2008-02-13, 21:31   

- tzn. się sam przekonać :-D Myślę, że zacytowane przez Ciebie słowa znajomej osoby na temat tej sali, to przesada.
Pozdrowionka

szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-02-13, 21:40   

Hej,
to powiedział mi koleś, który tą salę wynajmuje :) - nikogo tam nie znam.
Przejdziemy się jutro z ziętkiem i obadamy, sobota w podstawówce jest mozliwa jak się woźny zgodzi, cena przystępna - acz szczegółów nie znam
Pozdrawiam
Szymon

trochiloides 

Wysłany: 2008-02-14, 21:00   

Kochani!
mała sala to rzeczywiscie ryzyko ze sie pozabijamy :) o sciany. No jest jeszcze mozliwosc ze uderzymy gdzies na plaze i bedzie rugby. No a po za tym jak juz bedzie totalna bryndza to jest sala w Tczewie, ba cała szkoła ;) o boisku ze sztuczna trawą (podobne mają w takim klubie z Madrytu, real czy coś...) do grania w pilke nie wspomne. Wszystko za friko albo za nedzna oplatę. No ale lokalizacja... chociaz hasło promocyjne miasta Z TCZEWA WSZEDZIE BLISKO nie jest takie głupie.
P.S. Nagór - przejrzałem Cię - kompletujesz 80% załogę damską ,bo liczysz na szarmanckie zachowania kierownikow w dniu 8 marca... :>
C.

LKL 

Wysłany: 2008-02-14, 22:45   

No tak!
Tczew, Wisła - a za Wisłą - OLSZTYN!!!
A tu sala jak marzenie, sprawdzona, za free i nikt tej złamanej deski za bramką nie zauważył (chyba???).
Skoro nie ma "ubitej ziemi" (patrz - parkietu) w 3-mieście i okolicach to zapraszamy... :grin:
Lucjan

nagor 

Wysłany: 2008-02-21, 00:44   

Cezar przejrzałeś mój plan, ale mam jeszcze parę pomysłów w zanadrzu!!!

Szymon rozumiem że data już jest ostateczna, ale co wynikło z miejscem samego meczu???
Czy jest już zawarty jakiś kompromis??

Odpowiedz do tematu