Mi pasuje - no prawie. W tym czasie zaplanowałem spotkanie w Kościerzynie (dość blisko) i jakoś muszę to pożenić. Najbardziej pasowałoby mi sobotnie przedpołudnie (meczyk a potem dalej na Kaszuby...). Dla mnie mógł by być też nawet piątek (07.03).
Pozdrawiam
Lucjan
Hej,
Walne i mecz odbęda się 8.03.2008
szczegółowa godzina zostanie podana jak ustalimy miejsce. Na razie mam propozycje MIR + sala u Jezuitów (niedaleko od MIR), ale za 244 zł (3h).
To by było np. 9-9:45 walne i 10:00-13:00 mecz. Ale to tylko wstępna propozycja.
Można sobie pobyt pożenić z kolosami w Gdyni (6-8.03).
Ale może da się cś na UG albo PG wysępić za mniej? - szczególnie w kwestii sali gimnastycznej? Wtedy Walne możnaby na Legionów zrobić.
Jakieś propozycje?
Pozdrawiam
Szymon
Niedaleko MIR sa przynajmniej 2 szkoly do wyboru - obie przy ul. Wolności SPnr2 im. Gdyńskich Kolejarzy - sala mała ale może wystarczy - i L.O. nr 2 nieco wyżej na tej samej ulicy - z większą salą i dodatkowo ławeczki dla rezerwowych oraz przyzwoite szatnie. Myślę, że w każdej z tych szkół będzie taniej niż u Jezuitów. Tylko trzeba dowiedzieć się czy 8.03 sale są wolne. Z tego, co mi wiadomo, to są dość obłożone - do L.O. ostatnio chodzę na siatkę, tam (pewnie jak wszędzie) spisuje się umowę.
Hej,
W II LO sala kosztuje 40 zł/h i 8.03 jest możliwe od 12.30 do oporu. Trochę późno. POza tym ja tam nie bylem, ale wg osoby z którą rozmawiałem "3 osoby to już tłok" i w nogę za bardzo sie nie da pograć...
do podstawówki zaraz zadzwonię.
Pozdrawiam
Szymon
Szymon
To w podstawówce sala jest mniejsza. Nie wiem, czy w LO jest więcej sal gimnastycznych niż ta, na której ja gram, ale w nogę powinno dać się tam zagrać. Zresztą masz bliziutko i możesz się sam ocenić. Godzina 12:30 to inna sprawa.
Hej,
to powiedział mi koleś, który tą salę wynajmuje - nikogo tam nie znam.
Przejdziemy się jutro z ziętkiem i obadamy, sobota w podstawówce jest mozliwa jak się woźny zgodzi, cena przystępna - acz szczegółów nie znam
Pozdrawiam
Szymon
Kochani!
mała sala to rzeczywiscie ryzyko ze sie pozabijamy o sciany. No jest jeszcze mozliwosc ze uderzymy gdzies na plaze i bedzie rugby. No a po za tym jak juz bedzie totalna bryndza to jest sala w Tczewie, ba cała szkoła o boisku ze sztuczna trawą (podobne mają w takim klubie z Madrytu, real czy coś...) do grania w pilke nie wspomne. Wszystko za friko albo za nedzna oplatę. No ale lokalizacja... chociaz hasło promocyjne miasta Z TCZEWA WSZEDZIE BLISKO nie jest takie głupie.
P.S. Nagór - przejrzałem Cię - kompletujesz 80% załogę damską ,bo liczysz na szarmanckie zachowania kierownikow w dniu 8 marca...
C.
No tak!
Tczew, Wisła - a za Wisłą - OLSZTYN!!!
A tu sala jak marzenie, sprawdzona, za free i nikt tej złamanej deski za bramką nie zauważył (chyba???).
Skoro nie ma "ubitej ziemi" (patrz - parkietu) w 3-mieście i okolicach to zapraszamy...
Lucjan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum