Ja na 85% będę. Przy okazji można by poszukać tej delawarki, co to była w Olsztynie w ubiegłym roku...:)
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
No cóż, jak się mewie gdzieś spodoba, to lubi tam wracać, więc kto wie?
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Ostatnio sprawdzalem delawarską miejscówkę kilka razy - nic nie ma. Jedyny ptak z blaszka to krzyzówka Ale moze delawarka wróci akurat na Zjazd. Słynne molo znajduje sie 200 metrów od sali gimnastycznej, gdzie będą zawody, wiec nie ma problemu. Tak wiec pewnie sie zobaczymy
Dobra, mogę juz oficjalnie ogłosić, że ppierwszy termin Walnego to 8.11.2007 o 9:00 w Olsztynie - Katedra Zoologii UWM, a drugi, jak nie będzie kworum, a zanosi się, że będzie- o 9:30 tamże.
Pozdrawiam
Szymon
Heim, dopóki mróz ostro nie przyciśnie to ptaków w Kortowie wiele nie będzie... mowa o kaczkach ofkors. Mewy to różnie, nie ma zasady. Wracając do kaczek - kiedy zamarzną jeziorka i stawki, wtedy kaczki przenoszą się na Kortówkę i tam będziesz mógł sobie czytać moje kaczuszki
Hej!
Tematy w tym watku schodza niebezpiecznie na kortowskie kaczki więc zabiorę głos:
KULING NIE MA NIC DO UKRYCIA.
Natchnę potencjalnych przeciwników na meczu i przyznam się że jakies 4 dni temu odniosłem kontuzje (bynajmniej nie specjalnie, żeby dac tzw. fory), która wyklucza pełne moje zaangażowanie w trójmeczu. Nieznaczy to że zabraknie dl a mnie miejsca na boisku: od 3 dni podpatruje Boruca na bramce, Gacka i Ignaczaka na libero razem wziętych. W kosza chyba jednak pozostanę jako coach na ławce ;(
pzdr Cezar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum