Widzę że tu ktoś podbiera mi zawodników!!! Aby transfer nastąpił muszą się najpierw władze związkowe zgodzić i sam zawodnik, a jak sobie przypominam to czegoś takiego nie było więc żadnej samowolki!!! O tym gdzie chce grać Seba musi zdecydować on sam!! Sebastian pamiętaj że jak będziesz grał w drużynie Kierowników to nie będzie taryfy ulgowej (nie żebym groził - tylko ostrzegam)!! Załoganci z rejonu Gdańska w najbliższy weekend mają trening (jesteśmy w trakcie ustalania dokładnego terminu), więc całą tą rozgrywek traktujemy jak najbardziej serio!!!
Dzisiaj przeprowadziłem rozpoznanie w terenie w poszukiwaniu zawodników (wzmocnienia) i znalazłem 2 kandydatów, kwestia tylko podpisania kontraktu i są!
No tak!!! Po tym co widzę, o wynik meczu mogę być spokojny - kierownicy nie będą mieli przeciwników. Za to ortopedzi i rzesza rehabilitantów po takich treningach będzie miała z wami co robić przez najbliższą dekadę.
Pamiętajcie tylko, że nadmierne drżenie rąk przeszkadza w utrzymaniu lornetki - i to już wam się nie będzie podobało.
Pozdrawiam
Lucjan
Ja bym nie przesądzał sprawy Lucjan!!!!
Anka już nieźle rzuca za 3 pkt, tylko jeszcze musi potrenować nad formą i masą , a Jowita.... będzie zabijać swoim urokiem, a długimi paznokciami będzie wydłubywać oczy Pamiętaj również że jeden z 3 goli w Olsztynie był mój, więc nie lekceważ przeciwnika!!
Jeszcze się okaże na kim zarobią ortopedzi...
Pozdrawiam
P.S. dochodzi do tego niesamowita determinacja, a jak przetrwam swoją sesje to już mnie nic nie powstrzyma
Hej,
no szanse są tylko nie mam kiedy się tym zająć. Dziś i jutro znowu mam jakieś rozjazdy i nie siądę nad kompem ani nic. Nie chcę też podawać żadnych konkretów zanim nie zrobię tego rocznego rozliczenia KULINGa, bo potem będzie kicha. Ale chyba powoli zaczyna świtać na horyzoncie
Z drugiej strony uciekają terminy związane z tą nieszczęsną biurokracją
Na pewno mecz nie będzie w ostatni weekend lutego - stąd myślę o okolicach 8-9 marca... albo o połączeniu też z liczeniami... czyli tydzień później.
Napiszcie co sądzicie o tych terminach i jaki dzień tygodnia najlepszy.
Także w kontekście ew. miejsca, gdzie miałoby to sie odbyć (nic nie mam jeszcze).
Pozdrawiam
Szymon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum