Spokojnie,
Najpierw musimy sprawozdać się z blach a ja przy okazji jeszcze z morświnów. To stanie się ok. 15.01. Potem rozliczymy Kaczą Ligę i finanse KULINGa (czyli gdzieś tak koniec stycznia).Wtedy zaczniemy ustalać termin i miejsce Walnego, ale to będzie na pewno 3city.
Pozdrawiam
Szymon
strategia Prezesa jest bardzo dobra , potrzebujemy, a na pewno ja conajmniej miesiąca coby kondycje tak podkrecic by choć 3 długości sali przebiec bez utraty przytomności . Jak tylko wyjde z tej H5N1 cotomnie wykańcza - rozpoczynam treningi :)Howngh
To się jeszcze okaże!!!!!!!!!
Tylko patrzeć jak staruszków zaczną łapać kontuzje!!!!!!
My nie mamy nic do stracenia, więc wydamy z siebie wszystko!!! Nie liczcie na taryfę ulgową, może i mamy małe szanse na wygraną (tak myślą kierownicy!!), ale cali na pewno z tego starcia nie wyjdziecie!!!!!!!!!
Widzę że mozolnie idą zgłoszenia na mecz z Kierownikami!!! Kierownicy chyba zasiali jakieś ziarno strachu wśród załogantów!!! Oj nie dobrze, nie dobrze!!!
Ale może to pomoże!! Narazie w skład drużyny załogantów wchodzą (zostali nominowani):
-Sebastian M.
-Dawid C.
-Anka G.
-Lucyna P.
-Jowita K.
-i chyba Wojtek P.
oraz Ja
Także ponaglam swoją prośbę o zgłaszanie się!!! Doping już jest załatwiony w formie licencjatek z Olsztyna także warto!!!
Pozdrawiam
To się jeszcze okaże!!!!!!!!!
Tylko patrzeć jak staruszków zaczną łapać kontuzje!!!!!!
My nie mamy nic do stracenia, więc wydamy z siebie wszystko!!! Nie liczcie na taryfę ulgową, może i mamy małe szanse na wygraną (tak myślą kierownicy!!), ale cali na pewno z tego starcia nie wyjdziecie!!!!!!!!!
To, że zaczną łapać kontuzje, to wręcz nieuniknione A jak się nauczę celować w mniejsze przedmioty (czyt. piłka), to nie tylko w obronie ale i na ataku wspomogę drużynę To, kiedy zaczynamy treningi
czy niejaki Sebastian M to przypadkiem nie jest zawodnij z drużyny kierowniczej ? Ha
No nie, kierownikiem nie jestem - tak mnie LKL uświadomił podczas obozu w Lisewie. Tylko obrączkuje Kulingowskimi obrączkami. To podobno różnica.
A to pamiętliwa bestia...
No i racja, bo ze świeżą licencją automatycznie nie dostaje się aktu mianowania na KIEROWNICZE stanowisko w Kulingu. Od "uświadomienia" minęło sporo czasu (wspólnie pomierzonych ptaszków) no i chyba oficjalne mianowanie na 25-leciu. W tych okolicznościach przyrody przynależność SMS-a do drużyny załogantów jest wielce dyskusyjna... - to się nazywa transfer zawodnika :- .
Dobra, dużo się tu pisze ale konkretów mało. Szymon, jak idzie organizowanie sali i terminu na mecz? Nie ma co się oglądać, bo wiosna nas zastanie a wtedy juz nikt nigdzie nie pojedzie! Ponaglam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum