FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Walne i mecz
Autor Wiadomość
szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-01-05, 16:35   

Spokojnie,
Najpierw musimy sprawozdać się z blach a ja przy okazji jeszcze z morświnów. To stanie się ok. 15.01. Potem rozliczymy Kaczą Ligę i finanse KULINGa (czyli gdzieś tak koniec stycznia).Wtedy zaczniemy ustalać termin i miejsce Walnego, ale to będzie na pewno 3city.
Pozdrawiam
Szymon

zientek 

Wysłany: 2008-01-05, 18:38   

strategia Prezesa jest bardzo dobra :) , potrzebujemy, a na pewno ja conajmniej miesiąca coby kondycje tak podkrecic by choć 3 długości sali przebiec bez utraty przytomności :) . Jak tylko wyjde z tej H5N1 cotomnie wykańcza - rozpoczynam treningi :)Howngh

mender 

Wysłany: 2008-01-05, 23:40   

Ja jednak bedę kontynuował wpisywanie sie na liste - Dawid Cząstkiewicz do załogantów sie zgłosił :oki:

nagor 

Wysłany: 2008-01-06, 01:11   

To super!!! Mamy już 2 na ataku! :) Jeszcze tylko skompletować pomoc, obronę i bramkę no i może jakąś ławkę rezerwową i możemy grać!!!

mateo76 
MSC

Wysłany: 2008-01-06, 01:25   

nagor - niepoprawny optymisto!... ;)
Nie ciesz się przedwcześnie - rozpętamy wam piekło :twisted:

szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-01-06, 01:30   

ej, no ja rozumiem, że sobota, ale może spać trzeba?
:)
Szymon

nagor 

Wysłany: 2008-01-06, 01:31   

To się jeszcze okaże!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tylko patrzeć jak staruszków zaczną łapać kontuzje!!!!!!
My nie mamy nic do stracenia, więc wydamy z siebie wszystko!!! Nie liczcie na taryfę ulgową, może i mamy małe szanse na wygraną (tak myślą kierownicy!!), ale cali na pewno z tego starcia nie wyjdziecie!!!!!!!!!

nagor 

Wysłany: 2008-01-10, 22:07   

Widzę że mozolnie idą zgłoszenia na mecz z Kierownikami!!! Kierownicy chyba zasiali jakieś ziarno strachu wśród załogantów!!! Oj nie dobrze, nie dobrze!!!
Ale może to pomoże!! Narazie w skład drużyny załogantów wchodzą (zostali nominowani):
-Sebastian M.
-Dawid C.
-Anka G.
-Lucyna P.
-Jowita K.
-i chyba Wojtek P.
oraz Ja

Także ponaglam swoją prośbę o zgłaszanie się!!! Doping już jest załatwiony w formie licencjatek z Olsztyna także warto!!!
Pozdrawiam

zientek 

Wysłany: 2008-01-11, 09:20   

czy niejaki Sebastian M to przypadkiem nie jest zawodnij z drużyny kierowniczej ? Ha :)

AGS 

Wysłany: 2008-01-11, 10:56   skład na mecz

nagor napisał/a:
To się jeszcze okaże!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tylko patrzeć jak staruszków zaczną łapać kontuzje!!!!!!
My nie mamy nic do stracenia, więc wydamy z siebie wszystko!!! Nie liczcie na taryfę ulgową, może i mamy małe szanse na wygraną (tak myślą kierownicy!!), ale cali na pewno z tego starcia nie wyjdziecie!!!!!!!!!

To, że zaczną łapać kontuzje, to wręcz nieuniknione A jak się nauczę celować w mniejsze przedmioty (czyt. piłka), to nie tylko w obronie ale i na ataku wspomogę drużynę :> To, kiedy zaczynamy treningi :twisted:

mender 

Wysłany: 2008-01-12, 17:35   

zientek napisał/a:
czy niejaki Sebastian M to przypadkiem nie jest zawodnij z drużyny kierowniczej ? Ha :)

No nie, kierownikiem nie jestem - tak mnie LKL uświadomił podczas obozu w Lisewie. Tylko obrączkuje Kulingowskimi obrączkami. To podobno różnica.

LKL 

Wysłany: 2008-01-12, 18:54   

mender napisał/a:
zientek napisał/a:

No nie, kierownikiem nie jestem - tak mnie LKL uświadomił podczas obozu w Lisewie. Tylko obrączkuje Kulingowskimi obrączkami. To podobno różnica.

A to pamiętliwa bestia... ;-)
No i racja, bo ze świeżą licencją automatycznie nie dostaje się aktu mianowania na KIEROWNICZE stanowisko w Kulingu. Od "uświadomienia" minęło sporo czasu (wspólnie pomierzonych ptaszków) no i chyba oficjalne mianowanie na 25-leciu. W tych okolicznościach przyrody przynależność SMS-a do drużyny załogantów jest wielce dyskusyjna... - to się nazywa transfer zawodnika :- .

mender 

Wysłany: 2008-01-12, 20:05   

LKL napisał/a:
no i chyba oficjalne mianowanie na 25-leciu

A to nawet nie wiedziałem... Dostałem srebrną odznakę Kulinga za zasługi. A o kierowniczeniu nikt nie wspominał.

Tak czy siak - tę kwestię proszę ustalić.

Aga Sereda 

Wysłany: 2008-01-12, 23:10   

hej!
chciałabym zgłosić gotowość i chęć wzięcia udziału w meczu, oczywiście w drużynie załogantów :)

mender 

Wysłany: 2008-01-13, 15:22   

Dobra, dużo się tu pisze ale konkretów mało. Szymon, jak idzie organizowanie sali i terminu na mecz? Nie ma co się oglądać, bo wiosna nas zastanie a wtedy juz nikt nigdzie nie pojedzie! Ponaglam!

Odpowiedz do tematu