FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
RAPORTY
Autor Wiadomość
szymbz 
moderator

Wysłany: 2007-09-30, 15:25   RAPORTY

Hej,
właśnie kończe przygotowywać Raport XXV-lecia, który, o ile technologia druku nie zawiedzie, będzie dostępny na obchodach XXV-lecia - już za kilka dni na Wyspie:)

Przy tej okazji lekko poprawiłem podstronę poświęconą Raportom (dodałem okładkę z 2006 i kilka cytatów).

I pomyślałem, żeby tu w naszym subforum założyć wątek do pisania o raportach, głównie, żeby zachęcic młodsze KULINGowe pokolenie do pisania nie tylko w zeszytach załogantów, ale i wspominki. Po obublikowaniu Raportu XXV-lecia będzie więcej szczegółów :)

Pozdrawiam
Szymon

szymbz 
moderator

Wysłany: 2007-10-07, 09:13   

No i jest,
Raport XXV-lecia ukazał się drukiem - w dziale Raporty można zobaczyć okładkę i apel (po kliknięciu okładki).
Mam nadzieję, że ilość spisanych opowieści i sag obozowych będzie rosła z roku na rok :)
Pozdrawiam
Szymon

szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-02-10, 18:08   

Raport 2007
ostateczny deadline do Raportu 2007 - koniec lutego.
potrzebne jest w zasadzie wszystko - pierwsze razy na KULINGu, relacje z obozów, relacje z innych działań. Mogą być osobiste, niepublikowane refleksje z meczu lub XXV-lecia. Takie co to się do internetu nie nadawały a do raportu tak (roznegliżowane fotki, spisane pretensje czy bluzgi za zajęcie łóżka i takie tam :) ) Kto czytał ten wie...
Proza jednak jest taka,że jak zaraz nie wskażę palcem kto co i na kiedy - to się w życiu nie doczekam :)
Pozdrawiam
Szymon

nagor 

Wysłany: 2008-02-10, 20:40   

Jeśli jest taka potrzeba jakiś artykułów do Raportu to zaraz po sesji lub w dniach wolnych mogę coś nabazgrolić np do Mój pierwszy raz oraz na przykład do recenzji z meczu i walnego i XXV-lecia.

szymbz 
moderator

Wysłany: 2008-02-10, 20:43   

pisz pisz :)

nagor 

Wysłany: 2008-02-21, 00:40   

mam już wstępnie napisane jakieś artykuły do raportu więc gdzieś w połowie przyszłego tygodnia postaram się ci je przesłać do weryfikacji

Odpowiedz do tematu