plan jes taki,
dziś impreza
jutro impreza
w niedziele impreza, ale wracam z niej ze zgranymi fotkami od tych co na RBP
i pewnie robię te fotki
Pozdrawiam
Szymon
Hej,
usunąłem jakieś dziwne coś - czy ktoś z Was, komu wcześniej strona się blokowała, może zrobić test?
wymagany jest kasperski lub coś oparte na jego silniku + Internet Explorer
Pozdrawiam i dzięki
Szymon
[ Komentarz dodany przez: Rey: 2007-10-09, 22:43 ]
Wszystko działa bez zarzutu
ja wchodziłem i z kasperskim (ostrzegajacym przed trojanem) i (ostatnio) bez kasperskiego, ale musze powiedziec, ze mi zawsze www kulinga lepiej chodzila w mozilli.
Wygląda na to, że problem wirusa udało sę rozwiązać
Dziś Piotr zrobił graficzne menu dla światowego fotonotesu - mi się podoba - ale widać jak wiele jeszcze przed nami (do objechania i sfotografowania oczywiście).
Hej,
jak już przeniosłem z wielkim trudem Twój post do odpowiedniego tematu,
to w kwestii meritum - nie wiem
pokombinuję co się stało
Pozdrawiam
Szymon
Czy jest szansa, żeby na stronie pojawiło sie o Akcji Karmnik w tym roku? Co prawda zimy jeszcze nie mamy, ale mamy grudzień. Czy PZC wywiąże się ze swoich zapowiedzi koordynowania Akcją?
a ja wcale nie zapowiadałem że bede Akcje Karmnik koordynował! Nic takiego nie mówiłem hehe. Ale kolejny katrmnik przed chwila zamontowałem i możemy ruszać jak zima przyjdzie. Podstrone mam już prawie zestawioną. Proponuje coby Mender przejął koordynacje i walczmy . Michał Polakowski już walczy - ok 150 bogatek juz ma
Tu już zima była nawet to 2 razy przyłów z Pawłem Musiukiem robiliśmy w tęsknym oczekiwaniu AK . 150 blaszek na skrzydlakach poleciało, głównie w sile bogatek, pacanów i wróbli . Akcyjny punkt Białystok-Dojlidy jest gotów i zwarty do tegorocznej edycji AK
Chciałbym, ale boję się...
Fotonotes chciałbym obejrzeć, tym bardziej, że doszły mię ostatnio pogłoski , że nabierze on tempa za sprawą dwóch dzielnych dzików, ale boję się, bo mi go mozilla blokuje pisząc, że "witryna została zgłoszona jako dokonująca ataków"
mikus.zet, TadekPtaku na SB podał link:
ocena strony
_________________ "Żywa substancja jest bytem,który naprawdę jest podmiotem,albo,innymi słowy,jest bytem o tyle, o ile substancja jest ruchem zakładania i ustanawiania siebie samego, czyli zapośredniczeniem między swoim stawaniem się czymś innym i sobą samym. " G.W.F.Hegel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum