No właśnie przydałoby się określenie jakieś przybliżonej daty co by można było po woli myśleć nad zorganizowaniem wszystkiego i żeby to było optymalne rozwiązanie dla wszystkich... Proponuje pisać jakieś propozycje to się coś wybierze. Z mojej strony mógłby być to przełom stycznia i lutego...
Jest tak,
w mijającym miesiącu rozliczyłem we WFOŚ UW z Mechelinkami plus liczenia zimowe. Do tego w robocie napisałem raporty: z rocznych i z trzyletnich badań. Ostatnie miało byc niby 12.12, ale wczoraj zaniosłem do WFOŚ ostatnie papiery z liczeń i pierwszą transze projektu edukacyjnego z kaczek. Lekko nie było.
W poniedziałek będą wałkować na Zarządzie nowe wnioski, więc będzie decyzja co do edukacyjnego projektu Kuby. Na złożenie wniosków ochroniarskich na 2009 mamy czas do końca stycznia, ale musimy do tego czasu znaleźć wkład własny - co bywa problemem. Szczególnie po reorganizacji służb ochrony przyrody i dymu z ich budżetem.
Jest potrzeba spotkania w temacie lokalnym - czyli dla ekipy z Trójmiasta. Tematem liczenia zimowe, bo podupadają (w sensie lenistwa liczących) i ogólnie łapactwo. Część rzeczy się kończy (np. kaczaliga), ale mimo to się nie powinno kończyc łapanie kaczek, kilka rzeczy rusza itp. Takie spotkanie niekoniecznie musi być razem z meczem, ale powinno się odbyć przed 15.01.
Ponieważ będzie dym z wykazami, więc raczej w tym terminie meczu się nie uda zrobić.
pozostaje druga połowa stycznia, ale tam z kolei ja jestem nieobecny 18-22.01, zostaje jedynie weekend 24-25.01 albo 31.01-1.02.
Jeżeli to ma być z ZTP, to oni tez powinni się wypowiedzieć...
Są jakies sugestie?
Pozdrawiam
Szymon
No terminy podane przez Szymona mi również odpowiadają i tak jak Michał mówi trzeba dowiedzieć się co na to ZTP??? Mogę pomóc w zorganizowaniu meczu, ale to już jest sprawa do ugadania z prezesem
No a co do spotkania członków na początk stycznia to jestem za tylko poproszę o jakieś szczegóły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum