bardzo urokliwe to zdjęcie " tatanka na prerii z mostem w tle", ja już odliczam godziny, w sobotę rano przybędę żeby zapolować na ... no nie na tatankę ale bolka i uraczyć się specjalnym sokiem chmielowo-jęczmiennym w miłym towarzystwie przyrody.
Ja wróciłem 2 godziny temu. Było zacnie, ptaki powoli zaczynają się łapać (zaczynają wpadać piskliwce, latają duże słonie oraz rybitwy różnorakie).
Hunt, ciesz się chłopie żeś się zmył nim podano obiad mojego autorstwa
Brakuje lunety dałbym rade odczytać dziś mewe pospolitą z czerwonym plastikiem ale bez lunety nie dało rady
to tyle na szybko
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków, którym w głowie prokreacja, do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
dzisiaj byłem gościnnie z rana w Lisewie. Atmosfera dalej petarda a i ptaki sie zaczęły łapać - dziś do 9 tej 11 siewek!!! Poza tym troche dzieje sie w powietrzu (marchewy, drapole) i na piasku (stada mew różnej maści). Wiecej szczegółów niebawem na http://www.kuling.org.pl/ring2/index.html
Pozdrawiam
Cezar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum