a jednak nie tylko Krupi rybitwy zostały wypuszczone nad Wisłą w dniu zwijania obozu. jedną nawet ja miałam zaszczyt uwolnić - do tego nie potrzeba dwóch sprawnych rąk (kto wie ten zrozumie)
bogatsi o doświadczenia z poprzedniej imprezy tym razem niczego nie zabrakło,a i słyszałem o wielu kontuzjach, nocnym wyjeździe do szpitala do Tczewa ...
teraz żałuje że nie przyjechałem ale musiałem siedzieć w domu
słyszałem o wielu kontuzjach, nocnym wyjeździe do szpitala do Tczewa ...
teraz żałuje że nie przyjechałem ale musiałem siedzieć w domu
eeeeeeee, tam zaraz kontuzjach... jeden mały poślizg na trawie, w końcu rosa niezła była. A jak widac Aga na drugi dzień sprawniutka jak komandos skoro rybitwe utrzymała. No a wyjazd miał być do nocnego po bułki, bo głodni byli przy sieciach, a że trafili do szpitala... no coż złe oznakowanie było
pzdr C.
PS> a żałowac trzeba, a jakże...
czy w piętnastej sekundzie tej reklamy ten most i okolice nie wyglądają Wam jakoś znajomo szkoda że nie jechali w drugą stronę - może obóz by było widać
no chyba że się myle i to nie ten "Lisewski" most
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków, którym w głowie prokreacja, do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum