prognozy pogody (ja sprawdzam tu: jastarnia ) sugerują, że lepiej jest wybrac niedzielę niż sobotę. Wiatr zejdzie z 4-5 do 1-2, o braku deszczu nie wspomnę
ale to tylko prognozy...
Były prowadzone, ale nie mamy jeszcze kompletnych wyników zebranych, wtopa niestety... Na szczęście, włącznie z wrześniem nic ciekawego się nie działo, a uzupełnienie wyników już niedługo (wrześniowe juz np. mam).
heh
pozdrawiam
Szymon
Hej,
jeżeli ktoś zechce Cię wziąć - nic nie stoi na przeszkodzie
musisz tylko przekonać, że dasz radę przejść te 10-18 km po plaży zanim się ściemni
pozdrawiam
Szymon
Hej, wiem, że późno, ale jutro o 7:05 jedziemy na półwysep - najpierw Hel, a potem liczenie albo od wewn. walbo od zewnątrz półwyspu. Jeszcze jedno miejsce w aucie jest.
A na forum zerknę rano - ew. tel. 503 603 936.
Pozdrawiam
Szymon
O tych woderach nie pisałeś w mailu!
Ja się nie chce tak bawić, kąpiele w takich temperaturach nie należą do najprzyjemniejszych
W razie czego przeniesiesz mnie
Hej,
w niedzielę, 13.01.2007 jadę na liczenie Hel + Kuźnica -Władek od strony morza. Ponieważ liczenie jest zmewami - będzie to cały dzień. Nie wiem tylko jeszcze, czy będe miał auto, ale chętnych zabiorę ze sobą.
pozdrawiam
Szymon
Hej,
najbliższe, lutowe liczenie już w najbliższy weekend (16-17.02). Dopuszczalne są jednak liczenia w piątki i poniedziałki - oj, są braki. Ja w jeden z weekendowych dni bedę organizował wyjazd na półwysep (Hel + 12 km po jednej z plaż). Szczegóły jak się dogadam z kimś drugim.
Pozdrawiam
Szymon
Chętnie odwiedziłbym półwysep helski ale mogę to zrobić tylko w niedziele (17.02), więc jakbyś Szymon jechał w niedziele to chętnie się zabiorę.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum