mam takie zdjęcia kol DGR i kol MPO z niejaka czarnulka coto opalała sie na łaszkach w UR - będzie wiec i kobieta i 2 prawdziwych doktorów z nią tylko nie wiem czy sie nadaje to zdjęcie - czy przypadkiem nie wymienić go na jakis samochód czy mieszkanie u zainteresowanych
myślę że jest to kwestia tego aby znalazła sie ambitna załogantka która chciałaby sie czegoś takiego podjąć
jeżeli uda mi się stworzyć kalendarz z załogantkami to służę pomocą
pozdrawiam
panowie jak uważacie ale ja jestem za zdjęciami z załogantkami a czy są tam kierownicy to mniejsza z ty mi tak będzie casting i wybierzemy tylko 12-ście fotek
hmmm nie wiem czy pamiętasz Piotruś (PZC) taką jedną imprezkę w domku na popiołach z tańcami w woderkach i liliami zamiast rury;-). to był jakoś tak 99/00, te zdjęcia to ja mam i jakby co możemy się wymienić;-)
Ja rozumiem parcie żeńskiej części Kulingowców (i części męskiej na kalendarz z załogantami and kierownikami, ale mimo wszystko z powodów merytoryczno - organizacyjnych wstrzymał bym się z taką edycją, gdyż może ona uwolnić boom na obozy kulingowskie w sferach tzw. "różowych gatek". Nie to że jestem nietolerancyjny, ale możemy nie podołać wymogom higienicznym chłoptasiów, no i strach pomyśleć o schylaniu się do wacka po ptaka, czy aby zza piachu nie wyskoczy jakiś napalony kangur...
Zeby wyrównać nastroje wśród czytających przypominam reklamkę (jedną z wielu) zamieszczona w jednym z Raportów (tym bardziej, że u niektórych czas opłacić składkę;)
pzdr C.
PS. mam nadzieję, że nie obraziłem niczyich uczuć i nie złamałem forumowskich zasad dot. reklamy...
owszem, zamilkłam dyplomatycznie, bo jak zaczęłabym dyskusję na temat wykorzystywania seksizmu w reklamie, to zrobiłoby się niemerytorycznie
_________________ "Żywa substancja jest bytem,który naprawdę jest podmiotem,albo,innymi słowy,jest bytem o tyle, o ile substancja jest ruchem zakładania i ustanawiania siebie samego, czyli zapośredniczeniem między swoim stawaniem się czymś innym i sobą samym. " G.W.F.Hegel
Już wiem dlaczego przedtem cały ten pomysł z kalendarzem nie wypalił bo po prostu brakuje Kulingowi stanowczości
Toteż Panowie jak chcecie się doczekać tego kalendarza to proponuje się spiąć i przeszukać swoje zasoby foto i przysyłać fotki czy to z tegorocznego obozu czy sprzed 20 lat!!!!!
Jak narazie wszyscy mi piszą że fajnie że się zainteresowałem i że ten pomysł jest tak stary jak Kuling ale nikt foto nie przysyła (poza mateo76, wrygiel)
Jak tak dalej pójdzie to pogadam z zarządem i do każdej składki członkowskiej trzeba będzie dołaczać foto
Do dzieła Kierownicy i Załoga
Przysyłać foto!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum