Wysłany: 2007-10-05, 11:33 Jak to działa? - subforum KULINGa na naszej stronie www
Hej,
od dziś (5.10.07) pięć aktualnych wątków z Forum Przyroda jest dostepnych bezpośrednio ze strony głównej naszej strony.
Dzięki temu, możemy zakładać wątki do dyskusji o tym co robimy i co dzieje się na naszej stronie - bezpośrednio w reakcji na to co robimy i piszemy.
Czytać może każdy, dodawać wpisy tylko zarejestrowani użytkownicy Forum Przyroda (każdy może się zarejestrować bez żadnych opłat . Członkowie KULINGa mogą wystąpić drogą służbową o używanie takiego fajnego żółtego avatara z logo KULINGa na forum - jak mam ja
Moderatorem jestem ja
I kilka uwag technicznych:
Klikając na tytuł wątku przenosimy się do początku tematu. Klikając ikonkę posta - do ostatnio dodanego wpisu.
Cyferka w nawiasie oznacza ilośc odpowiedzi (a może to wywalić?)
Nie zakładajmy tematów o zbyt długich tytułach. Na forum to ładnie widać, u nas na stronie będzie się kaszanić. Jakby co, będę ciął i sobie zapamiętywał takie szkodnictwo.
Do niektórych wątków tematycznych wejść można (bedzie mozna) z odpowiednich podstron - ale to to samo miejsce, nieważne gdzie dodacie wpis.
Wątek "Ptaki Pomorza" mający pełnić w najbliższej przyszłości funkcję archiwum obserwacji - zostawiliśmy w forum Ptaki i nie wyświetla się w menu - tylko na naszej stronie głównej. Możecie to skomentować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum